Pyhäinpäivän messu Viljakkalan kirkossa

Viljakkalan kirkko

Messussa luetaan kuluneen vuoden aikana poisnukkuneitten viljakkalalaisten Ylöjärven seurakunnan jäsenten nimet ja sytytetään heille muistokynttilä. Tilakohtainen maksimiosallistujamäärä on 120 henkilöä.

Pyhäpäivä: Pyhäinpäivä
Viljakkalan kirkko
Liturgi: Jyrki Koivisto
Kanttori: Saara Syrjäniemi

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Viljakkalan seurakuntapiiri