Konsertti: Jaakko Löytty & Tuulivoima

Viljakkalan kirkko

Jaakko Löytty & Tuulivoima-yhtyeen soitanta on ilmavaa folk-tyyliä ja laulujen sisältö lempeää maailmanparannus-gospelia Yhtyeessä soittavat Sanna Natunen viulua ja harmoonia, Jyrki Koivisto mandoliinia, busukia ja kitaraa, sekä Jaakko itse kitaraa ja huuliharppua. Ohj. 10 / 5 €.

Konsertin ohjelmisto koostuu osaksi uusista lauluista, jotka kertovat luonnonsuojelusta ja ihmisten välisestä sovun etsinnästä. Kristityn vastuu tästä maailmasta on vahva teema uusissakin lauluissa. Vanhemmasta tuotannosta mukana on esim. Luomakunnan laulu ja Kahden maan kansalainen. Käsiohjelma 10/5e - tuotto Herättäjä-Yhdistykselle.

Tervetuloa konserttiin!

Järj. Ylöjärven seurakunta ja Herättäjä-Yhdistyksen paikallisosasto

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta