Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Kurun kirkossa

Kurun kirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Kurun kirkossa. Seppeleenlasku Kurun kirkon sankarihaudoilla jumalanpalveluksen jälkeen. Länsi-Teiskon ja Aurejärven sankarihaudoilla sekä Tammikankaalla vakaumuksensa puolesta kaatuneitten muistomerkillä seppeleenlaskut klo 9.00

Liturgi: Matti Mikkola
Kanttori: Eija Multanen
Helena Kallio, piano sekä Vesa Luomajärvi ja Ahti Nieminen, laulu, avustavat

Perinteisen srk-talolla jumalanpalveluksen jälkeen vietettävän itsenäisyysjuhlan sijaan tänä vuonna juhlakahvit tarjoillaan ikäihmisille esim. hoivakodeissa.

Kaikessa seurakunnan toiminnassa kiinnitetään huomiota koronaturvallisuuteen.
Tämän tilaisuuden koronakäytänteitä:
- Kirkossa käytössä noin puolet istumapaikoista
- Ei kysytä koronapassia
- Käsidesi tarjolla

Koronaturvallisuusohjeet osallistujalle:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille voimassaolevien viranomaissuositusten mukaisesti. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kurun kappeliseurakunta

Kurun kappeliseurakunta