Pyhän Olavin viestipyhiinvaellus

ti 19.7. klo 9.00

Muu tila

Liity mukaan valtakunnallisen Pyhän Olavin viestipyhiinvaellukseen! Ylöjärven osuus Ylöjärven kirkko- Pitkäniemi -Nokian kirkko kulkee kauniissa harjumaisemissa sekä kevyen liikenteen väyliä pitkin ja on pituudeltaan n. 16 km.

Rukoushetki Ylöjärven kirkossa aamulla klo 9. Vaellus metsäpolkuja ja kevyen liikenteen väyliä pitkin osin kauniissa harjumaisemassa Pitkäniemeen, jonne saavutaan n. klo 13. Siellä on tarjolla kahvia sekä mahdollisuus käydä uimassa. Ehtoollishetki ja kirkon esittely klo 14.
Pitkästäniemestä matka jatkuu yhdessä Pirkkalasta tulevien vaeltajien kanssa Kappelinmäelle, jossa on vanha Pitkänniemen hautausmaa. Hautausmaalta matka jatkuu Maatialanharjua pitkin Nokian kirkolle, jossa hartaushetki klo 17. Hartauden jälkeen mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun esimerkiksi kirkon naapurissa, Prisman Oksa-ravintolassa.

Nokialta paluu julkisilla kulkuneuvoilla tai omin kyydein. Jos haluaa jatkaa vaellusta useamman päivän, majoittautuminen itsenäisesti ja omakustanteisesti (Eden, Iisoppi, air bnb).

Reitin pituus: 16 km
Reitin ohjaavat Sari Oksavuori ja Risto Holma.
Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina

Viestipyhiinvaelluksella kuljetaan kohtuuden, kestävyyden ja toivon tiellä Savonlinnan ja Ahvenanmaan välillä kesällä 2022. Viestipyhiinvaellus kulkee Pyhän Olavin mannerreittiä pitkin Savonlinnasta Turkuun. Vaellus jatkuu Pyhän Olavin merireittiä pitkin kohti saaristoa ja Ahvenanmaan Jomalaa. Vaellus yhdistää kesän aikana kuusi hiippakuntaa, noin 40 seurakuntaa ja lukemattoman määrän erilaisia yhteistyökumppaneita. Matkaa Savonlinnan ja Jomalan välillä on noin 1000 kilometriä.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Ylöjärven seurakunta