Kesäyön musiikkia

la 23.7. klo 21.00
Johanna Eränen ja Saara Syrjäniemi

Pengonpohjan rukoushuone

Saara Syrjäniemi, laulu ja Johanna Eränen, säestys.

Kesäisen illan jo alettua hämärtää, syttyvät Pengonpohjan pienen kyläkirkon ikkunoihin kynttilät ja kauniin luonnon keskellä alkaa virrata laulut Luojan kiitokseksi. Kesäyön konsertin laulut ovat voittopuolisesti kiitosaiheisia, sekä hyvän paimenen hoidosta kertovia lauluja.
- Siihen todella on aihetta varsinkin nyt, kun maailman tilanne muistuttaa meitä, että kaikki hyvä ei ole itsestään selvää, toteaa konsertissa laulava Ylöjärven seurakunnan kanttori Saara Syrjäniemi.

Illassa kuullaan barokin ajan säveliä, suomalaisten säveltäjien lauluja, sekä Beethovenin ja Dvorákin lauluja. Tutuimpia niistä lienee Tuhansin kielin, Armolaulu tai Oi katso, mikä aamu.

Pianistina konsertissa toimii Johanna Eränen, joka on toiminut myös Ylöjärven seurakunnan kanttorina muutama vuosi sitten. Vaikka Eränen on siirtynyt Ikaalisten seurakunnan palvelukseen, yhteistyö kuitenkin jatkuu kanttoreiden välillä konserttien merkeissä. Mikäli et ehdi kuuntelemaan Pengonpohjan iltakonserttia, voit kuulla saman esiintyjäparin esittämänä kiitosaiheisia lauluja myös elokuun toripäiväkonsertissa keskiviikkona 10.8. klo 12.00 Ikaalisten kirkossa.

Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmasta voi maksaa vapaaehtoisen maksun.
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Ylöjärven seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Kirkkotanhuantie 1, PL 2
33471 Ylöjärvi

Verso-, Celesta- ja Amoroso-kuorojen johtaja.