Kuolleiden lasten muistopäivän hartaus

Kuolleiden lasten muistopäivä on tarkoitettu lapsensa menettäneille vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille ja kummeille. Päivä on myös heille, jotka ovat jääneet ikävöimään tarha- tai koulukaveria tai muuta ystävää. Päivä on heillekin, jotka tuntevat surua tragedioiden uhreista Suomessa ja maailmalla.

Kuolleiden lasten muistopäivän hartauteen voit tulla yhdessä muiden kanssa hiljentymään, muistelemaan, sytyttämään kynttilän tuomaan lohdutusta ja toivoa tulevaan.