Parisuhteen valttikortit

ke 7.12. klo 17.30 – 19.30

Vanha Räikkä

Puhetta parisuhteesta: neljä ässää ja jokeri; joulukuussa jouluisissa tunnelmissa

Kerran kuussa keskiviikkoisin Vanhalla Räikällä on tarjolla treffi-ilta. Illan lomassa puhutaan parisuhteesta, nautitaan kahvit ja musisoidaan. Illasta vastaa seurakunnan parisuhdetiimi eli paikalliset kokemusasiantuntijamme. Lastenhoito on tarjolla Pappilan Perhetalolla. Ilmoita lapsesi siihen viimeistään samana aamuna p. 044 7868020. Tilaisuus ja lastenhoito on maksuton.

HUOM! Joulukuun valttikortit vietämme jouluisissa tunnelmissa. Pikkusuolaisen sijasta tarjolla on riisipuuroa ja joulutorttu. Voit tulla nauttimaan näitä jo klo 17.30 alkaen. Ohjelma alkaa klo 18. Varsinaisen ohjelman päätteeksi jaetaan kaikille osallistujille (myös lapsille) pienet paketit.