Täällä Pohjantähden alla -itsenäisyyspäiväkonsertti

Petri Laaksonen

Täällä Pohjantähden alla -itsenäisyyspäiväkonsertti

Täällä Pohjantähden alla - itsenäisyyspäiväkonsertti Ylöjärven kirkossa 6.12.
Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksosen Täällä Pohjantähden alla - konsertti kuullaan itsenäisyyspäivänä Ylöjärven kirkossa.
Konsertin ohjelmisto koostuu taiteilijan poikkeuksellisen monipuolisen tuotannon helmistä aina säveltäjän euroviisuhiteistä
(Eläköön elämä, Sata salamaa) klassikkorunoilijoidemme (mm. Eino Leino, Kaarlo Sarkia) teksteihin sävelletyistä lauluista,
ikonista suomalaista mielenmaisemaa kuvailevaa nuoruuden sävelmäänsä Täällä Pohjantähden alla unohtamatta.
Menneiden sukupolvien elämäntyötä kunnioitetaan koskettavilla In Memoriam - levyn lauluilla.
Petri Laaksonen julkaisi viime vuonna uuden Timanttia-nimisen levyn, jonka valoisat uudet laulut taas valavat toivoa tulevaan
itsenäisyytemme juhlapäivässä.
TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA - ITSENÄISYYSPÄIVÄKONSERTTI, ke 6.12. klo 16, liput (20€) ennakkoon TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA - osta viralliset liput | lippu.fi tai ovelta alkaen tuntia ennen konserttia.
  • Musiikki Musiikki

Petri Laaksonen