Juhannusjuhla

Juhannusmainos

Lempiäniemen leirikeskus

Kakkukahvit tarjolla 17.30-19.00. Hauskoja toimintapisteitä. Yhteistä ohjelmaa mm. musiikin sävelin. Kokko syttyy sään salliessa n. klo 20.00. Maksuton bussikuljetus.

Ohjelma ja aikataulu:

Seurakunnan tarjoamat kakkukahvit ovat tarjolla klo 17.30-19.00.

Yhteistä ohjelmaa (mm. musiikkia, yhteislaulua, runonlausuntaa ja hartaus) on tarjolla klo 19.00 alkaen. Kokko syttyy sään salliessa n. klo 20.00

Alueella on monenlaisia hauskoja toimintapisteitä esim. JekkuJänön liikuntavinkkipisteitä, luontobingo, frisbeekorit, kepparirata, kalaonginta, tarkkuusheitto palloilla, hulavanteet, saippuakuplat ja pihapelejä.

Paikan päällä on mahdollisuus ostaa grillimakkaraa.

Bussikyyti srk-keskukselta (Kirkkotanhuantie 1) klo 17.30, paluukuljetus lähtee Lempiäniemestä takaisin klo 21.00. Paikalle voi tulla myös omin kulkuneuvoin ja kimppakyydein. Nähdään keskikesän juhlassa!
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille