Nuku yö ulkona

Lammasniemen leirikeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Oletko aina halunnut kokeilla telttailua? Nyt tämä on mahdollista Nuku yö ulkona -tapahtumassa Suomen luonnon päivänä. Tapahtumaan voivat osallistua kaiken ikäiset telttailusta kiinnostuneet vauvasta vaariin. Tarvittaessa teltan saa lainaan seurakunnalta.

Tapahtuma järjestetään Lammasniemen leirikeskuksessa (Lammasniementie 116, Ylöjärvi) 31.8.-1.9.2024. Tapahtuma on maksuton ja osallistujille tarjotaan nuotiomakkaraa ja aamupuuro. Voit ottaa mukaan muitakin eväitä. Tapahtuma päättyy Metsäkirkko-jumalanpalvelukseen, joka alkaa sunnuntaina kello 10.

Tapahtumaan voivat osallistua itsenäisesti 15 vuotiaat tai vanhemmat. Nuoremmat voivat osallistua aikuisen kanssa yhdessä. Jokainen osallistuja ilmoitetaan erikseen.

Lauantai 31.8.
16 saapuminen ja telttojen pystyttäminen
17 rastirata
18 makkaranpaisto ja sauna