Pappilan kaste

Toteutamme toukokuun lopulla sunnuntaina 27.5. klo 12.00 eteenpäin Pappilan kaste –tapahtuman tunnelmallisessa Pappilan Perhetalossa (Loilantie 3-5). Pappilan kaste on mukava ja mutkaton kastehetki. Se etenee normaalin kastetoimituksen mukaan ja kestää kahveineen noin tunnin. Kasteperheen on järjestettävä etukäteen ainoastaan kummit eli vähintää kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia - jos ei kahta löydy, kannattaa ottaa yhteyttä matti.mikkola@evl.fi.

Seurakunta vastaa kaikista muista käytännön järjestelyistä. Mukana papeistamme ovat Hanna Rienoja ja Matti Mikkola. Kastehetken jälkeen on tarjolla seurakunnan puolesta juhlavat kakkukahvit kasteperheelle ja läheisille. Kastetapahtuma on hyvä vaihtoehto niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille, joita ei ole vielä kastettu. Kastetapahtumaan voi halutessaan kutsua  myös perheen läheisiä mukaan juhlistamaan kastehetkeä.

Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin käytännön järjestelyistä (toivomme yhteydenottoja viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa):
pastori Matti Mikkola, puh. 044 7868 014, matti.mikkola[ät]evl.fi

Pappilan Perhetalo