Hyppää sisältöön

TEHOMESSU

Kahden viikon välein pidettävä TEHOmessu on ennen kaikkea yhteisöllinen messu. TEHOmessu sai alkunsa kaipauksesta ja tarpeesta ihmisläheiseen messuun, joka vastaan tämän päivän ihmisen tarpeisiin, ja joka kokoaa kaikenikäisiä ja eri elämäntilanteissä olevia ihmisiä.

TEHOmessun tärkeimpinä elementteinä ovat nykyajassa kiinni oleva musiikin käyttö, sekä tavallisten ihmisten osallistuminen messun toteutukseen. Pappi on käytännössä mukana vain ehtoollisosiossa. Kaikki muu on seurakuntalaisten vastuulla.

Tavoittavuuden kärkenä on ollut alusta asti varsinkin nuoret perheet, mutta toki myös kaikki muutkin. Mutta totesimme, että varsinkin nämä ruuhkavuosia elävät pienten lasten vanhemmat tarvitsevat messun, jossa on myös lapsille omaa ohjelmaa, sekä nuoren perheen rytmiin sopivan ajankohdan. Tämä aika löytyi sunnuntai-iltapäivästä klo 17.00. Tämä aika tuli useamman alkusuunnittelussa mukana olleen lapsiperheen ehdotuksesta.

Lapsille on joka kerta oma Laturi, joka on pääsääntöisesti myös ikäryhmittäin. Vähintään pikkulapset ja vähän isommat omina ryhminään. Onpa välillä jakauduttu kolmeenkin ryhmään.

Messu on noin tunnin mittainen ja sen jälkeen on tarjolla iltapalaa. Tämä onkin osoittautunut suosituksi osuudeksi nimenomaan yhteisöllisyyden vahvistumiseksi.

Tule rohkeasti mukaan! Pyrimme aina huomaamaan uudet tulijat, mutta jos niin nolosti sattuisi käynään, ettemme sinua huomaisi, tule ihmeessä tervehtimään!

 

Lämpimästi tervetuloa silloin tällöin, tai joka kerta!