Gospel-lattarit

Gospel-lattarit tarjoavat tanssitreeniä hauskojen tanssisarjojen parissa latinalaisen rytmikkään musiikin siivittävämänä. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.

Gospel-lattarit jatkuvat keväällä 2019

Keskiviikkoisin klo 18.30–19.30 Vuorentaustan seurakuntakodilla (Mastontie 27, Ylöjärvi)  alkaen 9.1. Ohjaajina Mervi Perkiö-Kuosmanen ja Riikka Salo. Ei ennakkoilmoittautumista, ilmainen tutustumiskerta. Hinnat tarkemmin:  https://tnnky.fi/hyvinvointia/gospel-lattarit/info/

Vauhtia ja virkistystä

Gospel-lattaritunneille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tunnilla omaa liikekieltä ja tanssin perusasioita opetellaan ihan oman kunnon ja tason mukaan turvallisesti. Aloittelija uskaltaa mukaan ja kokeneellekin löytyy haasteita tanssitekniikan parissa.

- Ideana on liikkua ja tanssia liikkeen ilosta ilman suorituspaineita. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, eikä tarvitse olla tietyn mallinen tai ikäinen. Haluamme erityisesti opettaa keskivartalon hallintaa ja tukea monipuolista liikkumista. Meillä löytyvät onnistumisen kokemukset, kun omasta kehosta löytyy Jumalan sinne luomaa kauneutta, naisellisuutta ja voimavaroja.

julistustyön koordinaattori
Kirkkotanhuantie 1, PL 2
33471 Ylöjärvi

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit