Kurssit ja koulutukset

Alfa-kurssi

Alfa-kurssi - Ylöjärven seurakunta (ylojarvenseurakunta.fi)

Löydä lahjasi -kurssi

lauantai  4.2.2023 klo 9-21

Lempiäniemen leirikeskuksessa os. Perttulanlahdentie 6, 34130 Ylinen

Tervetuloa löytöretkelle ja inspiroivalle matkalle kohti omaa kursua!

Taivaan Isän yksi keskeinen ominaisuus on rkkaus. Itse asiassa Hän on Rakkaus! Raamatun mukaan Hän on myös varannut erilaisia armolahjoja meille jokaiselle. Pyhä Henki jakaa niitä itse kullekin niin kuin tahtoo. Ketään ei jätetä osattomaksi, sillä kaikkia tarvitaan. Kun löydät lahjasi, tiedät missä Herra haluaa sinua käyttää ja mikä on juuri sinun kutsusi Jumlan valtakunnan työssä.

Alustuksessa käsitellään mm.: Mitkä ovat armolahjat, millaisia armolahjoja Raamatusta löytyy, armolahjojen merkitys seurakunnalle ja seurakuntalaisille, Isän tarjoama työkalupakki kristityille, Raamatulliset periaatteet armolahjojen käytölle, lahjojen terve ja epäterve käyttö, miten voin saada armolahjoja ja mitkä voivat olla esteenä sekä mitä lahjoja minulle on annettu (lahjakartoitus apuna löytöprosessissa).

Ilman rakkautta lahjat ovat arvottomia.

Kurssin vetäjinä toimivat Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä.

Varaa kurssia varten koko päivä!

Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen viimeistään 25.1.2023 (30 ensimmäistä mahtuu mukaan)

Osallistumismaksu 25€/hlö

Ilmoittaudu kurssille tästä: Ilmoittautuminen

tai teija.ojala@evl.fi, 044-7868 050 tai esa.jarnvall@evl.fi, 044 7868 006

Kestävä perustus -opetussarja

lauantai 18.3.2023

Ylöjärven seurakutakeskus. os. Kirkkotanhuantie 1

Kouluttaja: Ilkka Rytilahti

Tieto päivästä tarkentuu lähempänä

aikuistyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit. Sielunhoitoa sekä keskusteluapua parisuhdekysymyksissä ja oman elämän haasteissa.