yläjärven kirkko ilmakuva

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on seurakuntaelämän keskus. Jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin, koska se on kristittyjen pyhäpäivä. Kokoontumisten sisältö on kaikkialla maailmassa sama: rukoillaan tärkeiden asioiden puolesta, luetaan Raamattua, saarnataan ja nautitaan ehtoollista, yhteistä ateriaa.

Ylöjärvellä vietämme yleensä messua: jumalanpalvelusta, jossa on ehtoollinen. Ylöjärven ja Kurun kirkossa messu alkaa pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10.00, Viljakkalan kirkossa pääsääntöisesti klo 12.00.  Tarkemmat ajat, paikat ja sisällöt löydät tapahtumakalenterista.

Seurakunta on hengellinen yhteisö. Jumalanpalvelusten lisäksi hiljennytään, rukoillaan sekä pohditaan uskon ja elämän isoja kysymyksiä monenlaisissa erilaisissa tilaisuuksissa. On isompia tapahtumia ja pienpiirejä, raamattuluentoja ja hiljaisuuden retriittejä, rukoushetkiä ja Alfa-kursseja. Tule mukaan ja löydä oma paikkasi! Tietoa toiminnasta löytyy niin tältä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä -sivulta kuin myös Aikuisille -sivulta.

Kirkkoneuvoston puheenjohtaja

julistustyön koordinaattori