Luennot ja opetukset

Tulossa kevättalvella 2019 viiden kerran kurssi Löydä lahjasi, löydä paikkasi.

"Löydä lahjasi, löydä paikkasi"

Koulutus armolahjoista Perhetalossa os. Loilantie 3-5

Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahjaa?  Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Kuuluvatko ne edelleen tämän päivän seurakuntaan?  Kaikkea tätä voit olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Maailmalla kasvavat seurakunnat ovat karismaattisia eli seurakuntalaisten lahjoille annetaan tilaa. Mitä tämä voisi tarkoittaa kirkossamme ja seurakunnissamme? Käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista, maanläheisesti ja huumorilla höystettynä.

Koulutus kaikille kiinnostuneille, materiaalimaksu 10 euroa.

Maanläheinen ja huumorilla höystetty kurssi viitenä tiistai iltana: 22.1., 5.2., 19.2., 5.3. ja 19.3. klo 18-20.30
Kurssin vetäjänä toimii kouluttaja  Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta, jolla on yli 25 vuoden kokemus seurakuntatyöstä ja lahjojen käytöstä seurakunnassa ja yhteisöissä.

Vapauttavan rukouksen päivä "Armo päästää irti"

Ylöjärven seurakuntakeskuksella la 6.4. klo 10-16

Päivä alkaa klo 10 seurakuntakeskuksella os. Kirkkotanhuantie 1 ja päivä päättyy ehtoolliseen kirkossa klo 16. Koulutuspäivä keskittyy Thomas Keatingin ajatuksiin kuuntelevasta rukouksesta ihmistä eheyttävänä Jumalan terapiana. Luennoitsijana terapeutti, teologi Arja Seppänen.

Ilmoittautuminen ruokailun (5€) vuoksi 28.3. mennessä: teija.ojala@evl.fi /044 7868050 tai ilmoittautumislinkin kautta

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit