Seurakuntamatka Kyprokselle 21.-28.9.2020

Ilmoittautuminen matkalle

Matkan hinta on 1150 €, josta ensimmäinen osa (150 €) maksetaan 30.4.2020 mennessä. Loppuosa (1000 €) maksetaan 30.6.2020 mennessä. Molemmat maksut laskutetaan sähköpostiin lähetettävällä maksulinkillä tai pyydettäessä paperilaskulla. Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 200 € ja se laskutetaan loppuosan yhteydessä. Matkalle mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta.

Matkan hintaan kuuluu:

• lennot Helsinki-Ateena-Larnaka ja Larnaka-Ateena-Helsinki
  • muut kuljetukset alkaen Ylöjärven seurakuntakeskukselta
  • majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa puolihoidolla
  • opastukset ja pääsymaksut ohjelman mukaisesti
  • seurakunnan matkavakuutus

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi tai EU henkilökortti. Matkasta suositellaan tekemään matkustusilmoitus ulkoministeriöön ja hankkimaan ilmainen eurooppalainen sairaanhoitokortti. Vastuullinen matkanjärjestäjä lentojen ja hotellien osalta on Matkapojat Oy ja muun matkaohjelman osalta Ylöjärven seurakunta.

Matkan johtajina toimivat Martti Kauppinen ja Eliisa Ala-Kuusisto.

Maanantai 21.9.

Bussikuljetus Ylöjärveltä Helsinkiin, lento Helsinki-Ateena-Larnaka, bussikuljetus lentokentältä hotellille Pafoksessa, kirjautuminen hotelliin

Tiistai 22.9.

Päivän tarina: Paavali Kyproksella (Apt 13:1-13)

Vierailu antiikin ja alkukirkon ajan kohteissa Pafoksessa. Suomenkielinen opas Ulla Ignatiou.

Keskiviikko 23.9.

Päivän tarina: Evankelista Luukas ja ikonit

Vaihdetaan hotellia ja kaupunkia. Matkalla vieraillaan kahdessa luostarissa. Suomenkielinen opas Ulla Ignatiou.

Torstai 24.9.

Päivän tarina: Lähetyskäsky todeksi - Sat 7 (Ef. 3:20-21)

Vieraillaan Kyproksen pääkaupungissa Nikosiassa, jossa käymme Sat 7 -lähetysjärjestön päämajassa. Aikaa myös kaupunkiin tutustumiseen ja poikkeamiseen Turkin puolla. Oppaana Mikael Tunér Sansasta.

Perjantai 25.9.

Päivän tarina:

Vierailaan Sat 7 PARS -kanavan studiolla. Tutustutaan kristillisten ohjelmien tekemiseen ja tekijöihin. Mahdollisesti seuraamme myös suoran lähetyksen tekemistä. Oppaana Mikael Tunér Sansasta.

Lauantai 26.9.

Vapaapäivä Limassolissa.

Sunnuntai 27.9.

Päivän tarina:

Osallistumme messuun, jonka jälkeen tutustumme ihmiskaupan urheiksi joutuneiden naisten työpajatoimintaan ja heidän valmistamien tuotteiden myymälään. Oppaana Sakari Heinonen Sat 7 PARS -kanavalta.

Maanantai 28.9.

Paluumatka alkaa aikaisin aamuyöllä. Bussikuljetus hotellilta lentokentälle, lennot Larnaka-Ateena-Helsinki, bussikuljetus Helsingistä Ylöjärvelle.

Hotellit

21.-23.9.2020 Eleni Holiday Village