lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Koronavirustilanteen aikana palveluita lapsiperheille

- Keskusteluapua lapsiperheille puh. 044 7868 190 ma-pe klo 9.00-17.00.
- Ruoka-apua diakonisin perustein esim. yksinhuoltajille ja isoille lapsiperheille. Yhteydenotot puh. 050 533 6509 arkisin klo 10.00-13.00.
- Verkkomuskari kaksi kertaa viikossa Muskarin Facebook-sivulla

- Toimintarasteja lapsiperheille seurakunnan eri toimipisteiden pihoissa eri puolilla Ylöjärveä.
  Toimintarasteja löytyy
* Viljakkalan Ansomäestä
* Viljakkalan seurakuntatalolta (Virkatie 2)
* Karhen seurakuntakodilta (Kyrönlahdentie 853)
* Kurussa seurakuntatalon (Kirkkotie 2) pihapiiristä, Hevossaaren laavulta ja Museonmäeltä
* Metsäkylän seurakuntatalolta (Taimitie 1)
* Vuorentaustan seurakuntakodilta (Mastontie 27)
* Siivikkalan seurakuntakodilta (Siivikkalantie 76)
* Pappilan Perhetalolta (Loilantie 3-5)

Käydään rasteilla niin, että vältetään sosiaalisia kontakteja - yksin tai oman perheen kanssa. Jos samaan aikaan paikalla on muita, ohitetaan ja tervehditään vähintään kahden metrin päästä. Ulkoillessa hyvä käyttää hanskoja - monestakin syystä.

- Askarteluja, liikuntatuokioita ja kerhohartaushetkiä Mukulamenoa-Facebook-sivultamme. Joka arkipäivä uutta materiaalia.

Keskusteluapua lapsiperheille! Huolestuttaako koronavirus? Ahdistaako? Ovatko ihmissuhteet solmussa kotona? Etsitkö apua? Keskusteluapua lapsiperheille ma-pe 9-17 numerosta 044 7868 190.

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa koetaan kasvamisen iloa leikkien ja liikkuen

Ylöjärven seurakunnassa lapset ovat ainutlaatuisia ja arvokkaita jokaisena hetkenä!  Ylöjärvellä on paljon lapsia, joten seurakunnan toiminta lasten ja perheiden parissa on aktiivista sekä monipuolista.

Päivä- ja perhekerhoissa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien, laulaen, kokien, kuunnellen, askarrellen ja ihmetellen. Monipuolisella pedagogisella toiminnalla herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen kasvua.

Perhekerhosta, perhekahvilasta, toukkatuvasta ja taaperoista löytyy leikki- ja kaveriseuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Järjestämme toimintaa ympäri Ylöjärveä mukaan lukien tunnelmallisessa Pappilan perhetalossa. Seurakunnan muskareissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita.

Lapsille ja perheille järjestetään vuoden aikana useita kirkkohetkiä ja tapahtumia. Seurakunnan varhaiskasvatuksessa sekä lapsi että aikuinen saa tilaisuuden tutustua kristilliseen aarteistoon mm. symboleiden, musiikin ja Raamatun kertomusten kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rutista, rapsuta, rakasta, silitä pientä päätä.

Lähelle ota ja lämmitä, älä suukkojasi säästä.

Ole tuhlari helien sanojen, kosketa poskea,

kättä tuudita, helli ja hyväile, ota syliin

pois älä päästä.

-Tuntematon-

Ylöjärven seurakunta on Liikkuva seurakunta

Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia. Tämä tarkoittaakin, että seurakunnan lapsille ja perheille suunnatussa toiminnassa liikutaan ja leikitään paljon. Koemme yhdessä liikunnan riemua!

Ylöjärven Liikkuva seurakunta -logo
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Kirkkotanhuantie 1