lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa koetaan kasvamisen iloa leikkien ja liikkuen

Ylöjärven seurakunnassa lapset ovat ainutlaatuisia ja arvokkaita jokaisena hetkenä!  Ylöjärvellä on paljon lapsia, joten seurakunnan toiminta lasten ja perheiden parissa on aktiivista sekä monipuolista. Työssämme tahdomme lasten ja perheiden parasta. Täten pyrimme kohtaamaan perheet kiireettömästi ja kuunnellen.

Päivä- ja perhekerhoissa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien, laulaen, kokien, kuunnellen, askarrellen ja ihmetellen. Monipuolisella pedagogisella toiminnalla herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen kasvua.

Perhekerhosta, perhekahvilasta, toukkatuvasta ja taaperoista löytyy leikki- ja kaveriseuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Järjestämme toimintaa ympäri Ylöjärveä mukaan lukien tunnelmallisessa Pappilan perhetalossa. Seurakunnan muskareissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita.

Lapsille ja perheille järjestetään vuoden aikana useita kirkkohetkiä ja tapahtumia. Seurakunnan varhaiskasvatuksessa sekä lapsi että aikuinen saa tilaisuuden tutustua kristilliseen aarteistoon mm. symboleiden, musiikin ja Raamatun kertomusten kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rutista, rapsuta, rakasta, silitä pientä päätä.

Lähelle ota ja lämmitä, älä suukkojasi säästä.

Ole tuhlari helien sanojen, kosketa poskea,

kättä tuudita, helli ja hyväile, ota syliin

pois älä päästä.

-Tuntematon-

- Seuraa meitä myös  Mukulamenoa Facebook-sivultamme.

Hygienia ja toimintaohjeita korona-aikaan varhaiskasvatuksessa:

​​​​​​​- Toimintaan voi tulla mukaan terveenä

- Muistetaan hyvä käsihygienia ja käsidesin käyttö

- Perhekerhoissa, Toukissa ja Taaperoissa sekä tapahtumissa suositellaan kasvomaskin käyttämistä aikuisille

- Kerhoissa tuonti- ja hakutilanteissa huoltajat eivät tulisi tilojen eteisiin. Lastenohjaajat ottavat lapset lämpimästi vastaan.

- Huomioidaan turvavälit

- Jos lapsi sairastuu tai oireilee toiminnassa mukana ollessaan, olemme herkästi yhteydessä kotiin

- Seuraamme toiminnassamme valtakunnallista koronatilannetta ja päivitämme ohjeistuksiamme tarpeen mukaan

Ylöjärven seurakunta on Liikkuva seurakunta

Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia. Tämä tarkoittaakin, että seurakunnan lapsille ja perheille suunnatussa toiminnassa liikutaan ja leikitään paljon. Koemme yhdessä liikunnan riemua!

Ylöjärven Liikkuva seurakunta -logo
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Kirkkotanhuantie 1