lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Ylöjärvi on perheiden paikkakunta. Lapsille ja perheille suunnattu toiminta on seurakunnassa erittäin monipuolista – löytyypä Ylöjärveltä tälle työmuodolle aivan varta vasten varattu tilakin, Pappilan Perhetalo.

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa koetaan kasvamisen iloa leikkien ja liikkuen

Ylöjärvellä on paljon lapsia, täten myös seurakunnan toiminta lasten ja perheiden parissa on aktiivista sekä monipuolista. Päivä- ja perhekerhoissa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien, laulaen, kuunnellen, askarrellen, ihmetellen sekä kokemalla riemullisia hetkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Monipuolisella pedagogisella toiminnalla herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä sekä tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä.

Perhekerhosta ja toukkatuvasta löytyy leikki- ja kaveriseuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Seurakunnan muskareissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita.

Lapsille ja perheille järjestetään vuoden aikana useita kirkkohetkiä ja tapahtumia. Seurakunnan varhaiskasvatuksessa sekä lapsi että aikuinen saa tilaisuuden tutustua kristilliseen aarteistoon mm. symboleiden, musiikin ja Raamatun kertomusten kautta.

Ylöjärven seurakunta on Liikkuva seurakunta

Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia. Toimintamallin mukaisesti seurakunnan lapsille ja perheille suunnatussa toiminnassa liikutaan ja leikitään paljon. Nautitaan yhdessä liikunnan riemusta!

Ylöjärven Liikkuva seurakunta -logo
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Kirkkotanhuantie 1