varhaisnuoria

Koululaiset

Kerhot, leirit ja retket ovat kouluikäisten mieleen

Perinteikäs poika- ja tyttökerhotoiminta elää ja voi hyvin Ylöjärvellä. Löytyy niin sähly-, kokki- ja askartelukerhoa kuin myös ohjelma-, roolipeli- ja kuvataidekerhoakin. Osa kerhoista on vain tytöille, osa pojille, toisinaan touhutaan sekakerhon merkeissä. Varhaisnuorten kerhoihin voi tulla mukaan ilmoittautumatta, siten kuin itselle sopii - ja kaiken lisäksi kerhot ovat myös ilmaisia osallistujille.

Leirit ja retket ovat mieleenpainuvia elämyksiä – ja niiden suosio onkin suuri. Kesäisin järjestettävien tyttö- ja poikaleirien lisäksi tarjolla on mm. tyttöjen pyjamabileet, puuhapäivät ja adventtileiri. Retkille otetaan monesti mukaan vanhemmatkin ja vuosittain on suunnattu ainakin hiihtolomalla Åreen ja kesäisin eri leirikeskuksiin.

Eka- ja tokaluokkalaisten iltapäivätoimintaa seurakunta toteuttaa viidessä toimipisteessä (Asuntila, Metsäkylä, Siivikkala, Vanha seuris, Vuorentausta). Iltapäivätoimintaa tehdään yhteistyösopimuksella Ylöjärven kaupungin kanssa.

Seuraa meitä Instagramissa!

@srk_varhaisnuoret_ylojarvi

Lähdevainiontie 21

Vastuualueena mm. tyttötyö, kouluikäisten kerhot ja leirit.

nuorisotyönohjaaja, poikatyö
Lähdevainiontie 21