ABC-kurssi kerhonohjaajille

ABC-kurssi on tarkoitettu 11–14-vuotiaille (5–8 lk) luoville ja innostuneille tytöille. Opetellaan kerhonohjaamisessa tarvittavia taitoja, pidetään hauskaa, syödään, hiljennytään, mahdollisuus päästä pikkuisoseksi varhaisnuorten leireille.  ABC-kurssille kannattaa lähteä mukaan, koska kurssilla saa uusia kavereita, saadaan pitää yhdessä hauskaa, opitaan uutta, puhutaan Jumalasta, touhutaan kaikenlaista mukavaa ym. ym. ym.

Kokoonnumme noin kerran kuussa keskiviikkoisin 22.1., 12.2., 4.3., 8.4., 29.4. klo 16.00–17.30 Ylöjärven srk-keskuksen alakerrassa (Kirkkotanhuantie 1). Koronavirustilanteen vuoksi abc-kurssi on peruttu kevään ajalta!

Ilmoittautumiset Lauralle  puh. 044 786 8066.

Tule kerhonohjaajaksi!

Sinustako seurakunnan varhaisnuorten kerhonohjaaja? Etsimme reippaita, riparin käyneitä nuoria tai aikuisia, ev.lut. kirkon jäseniä ohjaajiksi syksyllä alkaviin iltakerhoihin. Kerhopisteet sijaitsevat ympäri Ylöjärveä. Kerhojen kesto 1-2 h. Työstä luvassa palkkio. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan kerhonohjaajana, ole yhteydessä varkkatyöntekijä Elisa Niemelään p. 044-7868092.