Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa juhannukseen asti järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Liikkuva seurakunta
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

Päiväleirit kesällä 2018

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2009 ja 2010 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2008 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 4.-8.6.2018, 11.-15.6.2018 ja 18.-21.6.2018
Asuntilassa, Metsäkylässä ja Vanhalla seuriksella.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulko- ja sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautumisaika on 12.-25.3.2018. Ilmoittautuminen tapahtuu web-lomakkeella. Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen ohjaajalta terhi.pellinen@evl.fi tai 044. 7868 086.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille postitetaan tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta viikolla 14. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin päiväleirillä on paikkoja, niin paikat arvotaan.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja ja varhaisnuorisotyön johtokuntavastaava.