Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa juhannukseen asti järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Ilmoittautuminen kesän 2020 päiväleireille on 16.-29.3.2020.

Linkki ilmoittautumiseen on auki seurakunnan nettisivuilla tuona aikana.

Liikkuva seurakunta
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

Päiväleirit kesällä 2020

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2011 ja 2012 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2010 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 1.-5.6.2020, 8.-12.6.2020 ja 15.-18.6.2020
Asuntilassa, Metsäkylässä, Vanhalla seuriksella ja Vuorentaustassa. Päiväleirille tulee olla vähintään 10 ilmoittautunutta, jotta päiväleiri pidetään.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulko- ja sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautumisaika on 16.-29.3.2020. Ilmoittautuminen tapahtuu web-lomakkeella seurakunnan nettisivujen kautta. Jälki-ilmoittauminen myös web-lomakkeella.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille lähetetään tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta viikolla 14. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin päiväleirillä on paikkoja, niin paikat arvotaan.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.