Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa juhannukseen asti järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Ilmoittautuminen kesän 2019 päiväleireille oli 11.3.-24.3.2019.

Jälki-ilmoittautuminen web-lomakkeella.

Asuntilan päiväleirillä on pari paikkaa vapaana.
Metsäkylän päiväleiri on täynnä.
Vanhalla seuriksella on pari paikkaa vapaana.

Varasijoille voi myös ilmoittautua.

Liikkuva seurakunta
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

Päiväleirit kesällä 2019

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2010 ja 2011 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2009 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 3.-7.6.2019, 10.-14.6.2019 ja 17.-20.6.2019
Asuntilassa, Metsäkylässä ja Vanhalla seuriksella.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulko- ja sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautumisaika on 11.-24.3.2019. Ilmoittautuminen tapahtuu web-lomakkeella. Jälki-ilmoittauminen myös web-lomakkeella.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille postitetaan tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta viikolla 14. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin päiväleirillä on paikkoja, niin paikat arvotaan.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.