Retket, leirit ja teemapäivät Ylöjärven seurakunnassa

KOULUIKÄISILLE SYKSY 2021:

Leiri-ilmoittautumiset ovat avoinna ja otamme ilmoittautumisia vastaan. Seuraamme kuitenkin tarkasti koronatilannetta ja teemme ajankohtaisten suositusten ja rajoitusten valossa päätökset leirin toteutumisesta aina kunkin leirin kohdalla erikseen. Ilmoittautuneita infotaan sähköpostitse leirin toteutumisesta tai peruuntumisesta.

18.-20.10. Syyslomaleiri Lempiäniemen leirikeskuksessa 7-14 v. koululaisille. Hinta 25 €. Ilmoittautumiset web-lomakkeella Linkki avautuu uudessa välilehdessä1.10. mennessä. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi

29.-31.10. Perheleiri Lempiäniemen leirikeskuksessa. Hinta 30 €/aikuiset, 25 €/lapset, alle 3 v. ilmainen. Ilmoittautumiset web-lomakkeella 8.10. mennessä. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi

26.-28.11. Adventtileiri Lempiäniemen leirikeskuksessa 9-14 v. tytöille. Hinta 25 €. Ilmoittautumiset web-lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä 12.11. mennessä. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi

PERHELEIRIT

27.-29.8.2021 Äiti-tyttöleiri Lempiäniemen leirikeskuksessa äideille ja kouluikäisille tytöille. Hinta 30€/äiti ja 25€/lapsi. Ilmoittautumiset web-lomakkeella. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi LEIRI TÄYNNÄ, VARASIJOILLE MAHTUU

29.-31.10 Perheleiri Lempiäniemen leirikeskuksessa, vanhemmille ja kaikenikäisille lapsille. Hinta 30€/aikuinen 25€/lapsi, alle 3v. ilmainen. Ilmoittautumiset web-lomakkeella. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi

LASTEN JA AIKUISTEN YHTEISET TEEMAPÄIVÄT SYKSY 2021:

Ke 8.9., 6.10. ja 24.11.  klo 18.00-21.00 Miesten ja lasten pizza- ja peli-ilta srk-keskuksessa (Kirkkotanhuantie 1). Ideana on pelailla lasten kanssa kunnon lautapelejä ja tehdä yhdessä pizzaa. Ilta on tarjoiluineen ilmainen. Ilmoittautuminen aina viimeistään viikkoa aiemmin netissä web-lomakeella. Mukaan pääsevät kaikki miehet lapsen kera, myös kummin kaimat käyvät tähän eikä välttämättä tarvitse olla oma lapsi. Lisätietoa: Asko Järvensivu, puh. 044 786 8070.

4.9. ja 4.12. klo 10.00-14.00 Perheiden askartelupäivät kaikenikäisten lasten perheille Ylöjärven srk-keskuksella. Perheeseen voi kuulua myös mummut ja vaarit, kummit ja kaimat, naapurit tai ystävät. Päivän aikana askarrellaan kausiluontoisia askarteluita. Askartelupäivän hinta 2 € sis. askartelumateriaalin ja kahvin/teen/mehun tauolla. Ilmoittautumiset viikkoa ennen kyseistä päivää web-lomakkeella.

Su 10.10. ja 7.11. klo 12.00-17.00 Lempsu –päivä perheille Lempiäniemen leirikeskuksessa. Lempsu-päivän aikana voit mm. ihmetellä luontoa, istua nuotiolla, pelailla pihalla, kiertää luontopolkua ja osallistua Luontojumikseen. Toteutetaan, jos koronatilanne sen sallii. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen web-lomakkeella.

AIKUISTEN RETKET JA LEIRIT

11.-18.9.2021 Ruskaretki Enontekiölle Vuontispirtille
Lähde sielun ja ruumiin virkistysmatkalle! Teemme eri pituisia 5-15 km päiväretkiä vaihtelevassa maastossa. Lisäksi päivämatka Altaan.
Matkan hinta 565€ sisältää bussimatkat, päiväretket ja täysihoidon Vuontispirtillä kahden hengen hotelllitason huoneissa tai neljässä 3-4 henkilön mökeissä. Altan matka 10-15 €.
Matkan johtavat Eija Multanen ja Kaija Luoma. Kuljettajana Marko Itämetsä (”Ruttiainen”).
Matka toteutuu, jos koronatilanne sallii. Matkan käytännön järjestelyissä huomioidaan ajankohtaiset koronaturvallisuusohjeet.
Ilmoittautuminen 12.5.-10.7.2021 netissä web-lomakkeella tai suoraan vetäjille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varausmaksusta 50 € lähetetään erikseen maksulinkki sähköpostilla tai lasku postitetaan erikseen toivottaessa. Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 35 ilmoittautunutta.
Lisätiedot Eija Multanen p. 044-786 8108 (lomalla 14.5. – 8.6.) ja Kaija Luoma p.050-525 1126

(Ruskaretken peruutusehdot:
Retken peruutus on ilmoitettava retken vetäjille Eija Multanen puh. 044 7868 108 tai Kaija Luoma 050 525 1126. Laskun maksamatta jättäminen tai retkeltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Ilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille mahdollisesti vapautuvaa retkipaikkaa jonottaville.
-    Varausmaksu on 50 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
-    Retken peruutus 10.7.2021 mennessä on maksuton.
-    Retken peruutuksesta kaksi kuukautta ennen retken alkua ja viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen retken alkua veloitamme puolet (50%) retken hinnasta, ellei retken minimiosallistujamäärä täyty peruutuspaikkaa jonottavista.
-    Retken peruutuksesta alle viikko (7 vrk) ennen retken alkua veloitamme retkimaksun kokonaisuudessaan, ellei retken minimiosallistujamäärä täyty peruutuspaikkaa jonottavista. Äkillisen sairastumisen varalta suosittelemme retkeläisille vapaaehtoista matkavakuutusta, joka korvaa retkimaksun.
-    Seurakunta on vakuuttanut retkeläiset retken aikana tapaturmien varalta.
Retki jota ei ole peruutettu, eikä ilmoittautunut ole osallistunut leirille laskutetaan kokonaisuudessaan.)

8.-10.10.2021 Hiljaisuuden jooga -retriitti Metsäkestilässä

Retriitissä liitytään kristilliseen perinteeseen päivittäisillä rukoushetkillä, Raamatun teksteillä ja virsien sanoilla. Retriitissä on lisäksi mukana lempeitä kehoa kuuntelevia liikkeitä ja rentoutusharjoituksia. Retriitti antaa tilaa hiljentymiselle, kehon kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäolon kokemiselle. Ohjaajina Hanna Tamminen ja Anneli Tirkkonen. Hinta 130 € sisältää ohjelman, ateriat ja majoituksen yhden hengen huoneessa omin liinavaattein. Tiedustelut ja ilmoittautuminen puh. 044 7868 056, anneli.tirkkonen@evl.fi tai puh. 0447868183, hanna.tamminen@evl.fi. Retriittipaikkana on Metsäkestilä, hiljaisuuden talo Itä-Ikaalisissa, Poikeluksentie 1622. Retriitti on tarkoitettu ensisijassa Ylöjärvellä asuville.