Lasten eroryhmä

Erovertaisryhmätoimintaa 7-10-vuotiaille lapsille. Ryhmän tavoitteena on auttaa lapsia käsittelemään vanhempien eroon liittyviä tunteita ja eron tuomia muutoksia. Vertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempien eroa yhdessä muiden kanssa joilla on samankaltaisia kokemuksia. Ryhmissä etsitään voimavaroja ja tuetaan lapsia hyväksymään vanhempien ero osaksi omaa elämäänsä.

Vanhempien eroa käsitellään ryhmissä puolueettomasti ja ikätason mukaisesti. Leikkien, pelaamisen, askartelun, taiteen ja puhumisen kautta. Ryhmiä ohjaa aina kaksi koulutettua ohjaajaa. Ryhmät ovat maksuttomia ja lapsille tarjotaan ryhmässä välipala. Vanhempien erosta olisi hyvä olla kulunut noin puoli vuotta ennen ryhmään tuloa.

Ohjaajat ovat Suomen Kasper-yhdistyksen koulutuksen käyneitä Ylöjärven seurakunnan varhaiskasvatuksen ammattilaisia.

Ryhmien ajankohdat

- Syksyn ryhmä: 24.10.-28.11.2019. Yhteensä kuusi kertaa torstai-iltaisin klo 17.30-19.30 Perhetalolla.

- Kevään ryhmä: 5.3.-16.4.2020 (ei kiirastorstaina 9.4.). Yhteensä kuusi kertaa torstai-iltaisin klo 17.30-19.30 Perhetalolla.

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan web-lomakkeella  viimeistään kolme viikkoa ennen ryhmän alkamista.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.

Lasten eroryhmä - kuvituskuva käsistä