Perhekahvila

Etsikö paikkaa, jossa voisit tutustua toisiin vanhempiin ja lapsilla olisi mahdollisuus leikkiin? Sinulla olisi myös mahdollisuus yhteisen kahvikupin äärellä jakaa vanhemmuuden kokemuksia sekä kokea yhdessäolon lämpöä!

Perhekahvila on kohtaamispaikka kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi perhekahvila on sujettuna toukokuun 2020 loppuun asti.

Tämän ajan palvelut päivittyvät sivulle https://www.ylojarvenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille

Kevätkausi

Kevätkausi päättyy to 14.5.2020.
Kevätkirkko ma 25.5.2020 klo 18 Ylöjärven kirkossa.

Perhekahvilan ovet ovat auki torstaisin klo 9.00-12.00 srk-keskuksella (Kirkkotanhuantie 1) .

Perhekahvilan ohjelmassa viikoittain:

Aikaa ja ihana tila leikkiin, askarteluohjausta, koko perheen hiljentymishetki lauluilla sekä ruokailumahdollisuus klo 11.00 (4,50 € aikuinen, 1 € lapsi).

Ei ennakkoilmoittautumista.

Perhekahvilan ruokalista:

Peruttu

(lähtökohtaisesti perhekahvilan ruokalista seuraa Tähkäpäät-kerhon ruokalistaa, mutta poikkeuksiakin tulee)