Pyhäinpäivä - sytytän kynttilän (kuvituskuva)

Pyhäinpäivänä suoria nettilähetyksiä

31.10.2020 09.11

Suru, muistot, kaipaus, kuolema, toivo... Pyhäinpäivä koskettaa monella tapaa, kun muistamme poisnukkuneita rakkaitamme. Pyhäinpäivänä järjestetään useita tilaisuuksia kirkoissamme. Tarjolla on myös poikkeuksellisen monta suoraa nettilähetystä: aamukympin messu, Celesta-kuoron minikonsertti, keskustelutilaisuus ja pyhäinpäivän kirkkoilta.

Pyhäinpäivänä kirkkotilaisuudet kokonaisuudessaan ovat:

YLÖJÄRVEN KIRKOSSA
klo 10.00 Messu ja Ylöjärven karjalaisten kirkkopyhä. (FB-LIVE)
klo 12.00-16.00 Avoimet ovet
klo 14.45 Celesta-nuorisokuoron musiikkihetki (FB-LIVE)
klo 15.00 Pyhäinpäivän keskustelutuokio (FB-LIVE)
klo 18.00 Pyhäinpäivän iltakirkko, jossa muistetaan edellisen pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneita seurakuntamme jäseniä. (FB-LIVE)

KURUN KIRKOSSA
klo 10.00 Messu, jossa muistetaan kurulaisia vainajia.
* Lisäksi su 1.11. klo 13.00 Aurejärven kirkossa messussa muistetaan Aurejärven hautausmaahan haudattujen vainajia.

VILJAKKALAN KIRKOSSA
klo 13.00 Messu, jossa muistetaan viljakkalalaisia vainajia.

Tervetuloa kirkkohetkiin mukaan paikan päälle tai somessa! Suorat lähetykset löydät Facebook-sivultamme (katsottavissa myös ilman Facebook-tunnuksia)

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja turvallisuusohjeet osallistujille seurakuntamme nettisivujen tapahtumakalenterissa:
www.ylojarvenseurakunta.fi/tapahtumat