Uutislistaukseen

Pääsiäiskorttien kuvia

Pääsiäiskortteja ikäihmisille

17.3.2021 13.11

Vuoden verran olemme eläneet poikkeuksellisissa oloissa ja monelle se on tarkoittanut yksinäisyyttä ja turvattomuutta. Pääsiäisen lähestyessä haluamme tuoda toivoa ja ilahduttaa ikäihmisiä korteilla. Kutsumme sinut mukaan auttamaan. Askartele ja kirjoita kortti tuntemattomalle. Me toimitamme sen yhteistyökumppaneidemme kanssa perille.  

* * *

Suurenmoisen lämpimät kiitokset kaikille pääsiäiskorttikampanjaan osallistuneille! Kortteja on saapunut kaikkiaan noin 650 kpl ja kiirastorstain aikana viimeisetkin niistä toimitetaan jo perille. Ylöjärveläisissä laitoksissa, vanhainkodeissa ja ikäihmisten kodeissa pääsiäisiloa ovat nyt omalta osaltaan levittämässä nämä aarteet. 

* * *

Voit toimittaa tervehdyksesi 30.3. mennessä meille useampaan paikkaan.

  1. Keräyslaatikot ovat Ylöjärvellä Mistelissä (Soppeenmäki ja Elo) sekä Kurun Salessa.

  2. Voit myös tuoda tervehdyksesi Viljakkalan seurakuntatalon (Virkatie 2), Pappilan Perhetalon (Loilantie 3-5, tien vieressä) tai Ylöjärven seurakuntakeskuksen (Kirkkotanhuantie 1) postilaatikkoon.

  3. Voit myös lähettää tervehdyksesi postin välityksellä osoitteeseen Ylöjärven seurakunta, PL 2, 33471 Ylöjärvi.  

Korttiin voit halutessasi kirjoittaa tekstin valmiiksi. Voit kirjoittaa vaikkapa mukavia pääsiäismuistojasi tai keväisiä terveisiä. Muista oma nimesi! 

Jaamme kortteja ikäihmisille monissa yhteyksissä, mm. kaupungin kotihoidon kautta sekä vammaisten ja vanhusten asumisyksiköihin.

Viedään yhdessä iloa ja toivoa eteenpäin!