Uutislistaukseen

Joulukortteja

Joulukortteja yksinäisille - kiitos kaikista 2000 kortista!

9.11.2021 14.45

Suuret kiitokset tämän vuoden joulukorttikampanjaamme osallistuneille! Vastaanotimme huimat 2000 korttia eteenpäin toimitettavaksi.  
Kortteja saapui läheltä ja kaukaa.

Varsinkin nuori väki oli haasteeseen tarttunut niin kouluissa, pyhäkoulussa, iltapäivätoiminnassa, varhaisnuorten kerhoissa, eskareissa ja monessa muussa paikassa. Pappilan Perhetalon pihapiirissä toimivan perhepäiväkoti Villa Vallattoman lapset ilahduttivat tuomalla itse tekemänsä kortit aivan ovelle asti. Mukaan haasteeseen oli kuulemma lähdetty, koska haluttiin ilman muuta osallistua yksinäisten ilahduttamiseen ja kasvattaa samalla lapsia auttamaan muita ihmisiä.  

Kortteja on myös ahkerasti toimitettu perille. Erilaisissa hoivalaitoksissa ja ryhmäkodeissa asuvat ovat korttinsa saaneet. Kotihoidon työntekijät ja monet seurakuntalaiset ovat toimittaneet kortteja koteihin. Diakonian asiakkaillekin niitä on riittänyt. 

Kiitos, että olit mukana levittämässä joulun iloa ja toivoa!

* * *

Joulukorttikampanja

Joulu ja joulukorttien aika lähestyy. Joulutervehdykset eivät kuitenkaan jakaannu tasaisesti ja osa meinaa jäädä kokonaan ilman. Auta meitä viemään iloa yksinäisille! Voit osallistua joulumielen jakamiseen askartelemalla kortteja ja toimittamalla niitä meille. Muista myös kirjoittaa korttiin oma joulutervehdyksesi. 

Voit tuoda tervehdyksesi joulukorttien keräyspisteisiin kirjastoihin (Leija, Kuru ja Viljakkala), Ylöjärven kirkkoon ja srk-keskukselle, Kurun kirkkoon ja Viljakkalan kirkkoon. Voit myös sujauttaa kortit Pappilan Perhetalon postilaatikkoon (Loilantie 3-5, tien vieressä) tai lähettää korttisi postin välityksellä osoitteeseen Ylöjärven seurakunta, PL 2, 33471 Ylöjärvi. 

Jaamme meille saapuneita kortteja mm. kaupungin kotihoidon ikäihmisille, laitoksiin ja diakonian asiakkaille. Tänä vuonna myös vapaaehtoiset vievät tervehdyksiä kotiovelle asti.  Tule mukaan auttamaan! 

Joulukorttikampanjan järjestävät yhteistyössä Ylöjärven seurakunta ja Ylöjärven kaupunki. Viime vuonna vastaavassa kampanjassa jaettiin Ylöjärvellä yli 600 joulukorttia.