Uutislistaukseen

Joulukortteja

Joulukortteja yksinäisille - tule mukaan levittämään jouluiloa!

9.11.2021 14.45

Joulu ja joulukorttien aika lähestyy. Joulutervehdykset eivät kuitenkaan jakaannu tasaisesti ja osa meinaa jäädä kokonaan ilman. Auta meitä viemään iloa yksinäisille! Voit osallistua joulumielen jakamiseen askartelemalla kortteja ja toimittamalla niitä meille. Muista myös kirjoittaa korttiin oma joulutervehdyksesi. 

Voit tuoda tervehdyksesi joulukorttien keräyspisteisiin kirjastoihin (Leija, Kuru ja Viljakkala), Ylöjärven kirkkoon ja srk-keskukselle, Kurun kirkkoon ja Viljakkalan kirkkoon. Voit myös sujauttaa kortit Pappilan Perhetalon postilaatikkoon (Loilantie 3-5, tien vieressä) tai lähettää korttisi postin välityksellä osoitteeseen Ylöjärven seurakunta, PL 2, 33471 Ylöjärvi. 

Jaamme meille saapuneita kortteja mm. kaupungin kotihoidon ikäihmisille, laitoksiin ja diakonian asiakkaille. Tänä vuonna myös vapaaehtoiset vievät tervehdyksiä kotiovelle asti.  Tule mukaan auttamaan! 

Joulukorttikampanjan järjestävät yhteistyössä Ylöjärven seurakunta ja Ylöjärven kaupunki. Viime vuonna vastaavassa kampanjassa jaettiin Ylöjärvellä yli 600 joulukorttia.