Ajankohtaista:

- Joulun ajan tapahtumia Viljakkalassa

Su 2.12. klo 12.00 Messu Viljakkalan kirkossa Viljakkalan kirkko, 1. Adventtisunnuntai.

To 6.12. klo 10.00 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Viljakkalan kirkossa.
- klo 11.00 Itsenäisyyspäivän kahvitilaisuus Viljakkalan srk-talolla, jumalanpalveluksen ja seppeltenlaskun jälkeen.

Pe 7.12. klo 18.00 Kansanlähetyksen myyjäiset Karhen srk-koti. Lahjoitukset paikanpäälle, huuto- kauppa, Kahvitarjoilu, hartaus ja arvontaa. Tuotto nimikkolähettimme Asta Vuorisen työlle Japanissa Kansanlähetyksen kautta.

Su 9.12. klo 12.00 Messu Viljakkalan kirkossa, 2. adventtisunnuntai. Kirkko 175v juhlat: kakkukahvit kirkossa, Viljakkalan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden sekä kirkkokansan yhteinen keskustelufoorumi: Viljakkalan alueen seurakunnallisen toiminnan tulevaisuus seuraavat 175 vuotta.

Su 16.12. klo 12.00 Messu Viljakkalan kirkossa, 3. adventtisunnuntai.

Su 23.12. klo 12.00 Kauneimmat joululaulut Viljakkalan kirkossa.

- Syksyn toiminnan tiedot päivitetty - tutustu ja tule mukaan!

Viljakkalan seurakuntapiiri @ Instagram

Viljakkalan seurakuntapiiri @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

kappalainen (Viljakkala), diakoniapappi
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Viljakkalan piirikappalainen. Vastuulla myös mm. Oma apu -toiminta.

diakoniatyöntekijä (Viljakkala)
Virkatie 2