Lähetys ja kansainvälisyys

Unelmatupa-kahvilaa, kirpputoreja, myyjäisiä, lähetysiltoja, retkiä, lähetyspiirejä, ystävyysseurakuntatoimintaa, Yhteisvastuuta - Ylöjärvellä paikallisella toiminnalla on laaja tarttumapinta myös maailmalle.

Lähetyskirppari
Lähetyskirpparilla teet hyvän mielen ostoksia niin Ylöjärvellä kuin Kurussakin

Lähetystyö

- ilosanomaa ja lähimmäisen rakkautta kaikkialle maailmaan

Ylöjärven seurakunnalla on useita nimikkolähettejä ja nimikkokohteita maailmalla. Heidän kauttaan välittyy sanoma pelastuksesta ja lähimmäisen rakkaudesta. Myös jokainen ylöjärveläinen voi olla mukana tekemässä ja tukemassa tätä työtä - esimerkiksi rukoilemalla, talkoilemalla tai tekemällä ostoksia lähetyskirppikseltä.
Infoa lähetystyöstä - nimikkolähetit ja auttamisen tavat

Ylöjärven seurakunnan lähetystyö @ Instagram

Ylöjärven seurakunnan lähetystyöllä on oma Instagram-tili nimellä @kaikillekansoille. Tule seuraamaan kuvia ja tunnelmia meiltä ja maailmalta. Voit itsekin tehdä lähetystyötä näkyväksi käyttämällä häshtägiä #kaikillekansoille.