Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Ajankohtaista:

Ilmoittautuminen kesän 2022 päiväleireille on 14.-23.3.2022.

Ilmoittautumislinkki  aukeaa seurakunnan nettisivuilla ilmoittautumisaikana.

Kuvassa liikkuva seurakunta logo

Päiväleirit kesällä 2022

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2013 ja 2014 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2012 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 6.6.22-23.6.22
Metsäkylässä, Vanhalla seuriksella ja Vuorentaustassa.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulkoilua, sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä, pieniä retkiä  lähiympäristöön. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautuminen tapahtuu ---- seurakunnan nettisivujen kautta. Jälki-ilmoittauminen myös web-lomakkeella.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille lähetetään tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta viikolla 14. Varasijalla oleville ilmoitetaan, mikäli paikka  päiväleirille avautuu.