Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Ajankohtaista:

Ilmoittautuminen kesän 2021 päiväleireille on 15.-28.3.2021.

Ilmoittautumislinkki on auki seurakunnan nettisivuilla ilmoittautumisaikana.

Kuvassa liikkuva seurakunta logo

Päiväleirit kesällä 2021

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2012 ja 2013 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2011 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 7.-11.6.2021, 14.-18.6.2021 ja 21.-24.6.2021
Metsäkylässä, Vanhalla seuriksella ja Vuorentaustassa.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulkoilua, sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä, pieniä retkiä  lähiympäristöön. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautuminen tapahtuu web-lomakkeella seurakunnan nettisivujen kautta. Jälki-ilmoittauminen myös web-lomakkeella.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille lähetetään tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta viikolla 14. Varasijalla oleville ilmoitetaan, mikäli paikka  päiväleirille avautuu.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.