Perhekerhot

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Iltaperhekerho kokoontuu Asuntilassa ja Kurussa.

Ajankohtaista

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi perhekerhot ovat suljettuina toukokuun 2020 loppun asti.

Tämän ajan palvelut päivittyvät sivulle https://www.ylojarvenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille

Kevätkausi 2020

Kevätkausi päättyy vkolla 21.

Kevätkirkko nähtävissä Mukalamenon Facebook -tilillä.

Perhekerhot   alkavat vkolla 34

- ma klo 17-19 Kuru (Kirkkotie 2), tarjolla iltapala hintaan 1€ aikuiset ja 0,50€ lapset
- ti klo 8.30-11 Asuntila (Suolaniityntie 4), tarjolla aamupalaa hintaan 1€ aikuiset ja 0,50€ lapset
- ke klo 9-12 Mutala (Palsintie 11)
- ke klo 9-12 Kuru (Kirkkotie 2)
- ke klo 9-12 Metsäkylä (Taimitie 1)
- ke klo 9-12 Siivikkala (Siivikkalantie 76)
- ke klo 9-11.30 Vuorentausta (Mastontie 27)
- ke klo 9-12 Viljakkala (Virkatie 2)
- to klo 9-12  seurakuntakeskus (Kirkkotanhuantie 1), ruokailumahdollisuus aikuinen 4,50€ ja lapsi 1 €
- to  klo 17-19.30 Asuntila (Suolaniityntie 4), tarjolla iltapala hintaan 1€ aikuiset ja 0,50€ lapset

Perhekerhon ohjelma

Kädentaitoja
Lapsilähtöinen hartaus, laululeikkejä, liikkumista ja muuta mukavaa
Eväät, kahvit ja mehut
Vapaata keskustelua ja vapaata leikkiä

Pukeminen
Nyt on aika lopettaa. On ollutkin mukavaa.

Perhekerhossa on tarjolla mehua ja kahvia. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.