Perhekerhot

Etsikö paikkaa, jossa voisit tutustua toisiin vanhempiin ja lapsilla olisi mahdollisuus leikkiin? Sinulla olisi myös mahdollisuus yhteisen kahvikupin äärellä jakaa vanhemmuuden kokemuksia sekä kokea yhdessäolon lämpöä!

Perhekerho on kohtaamispaikka kaikille kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille sekä tietysti lapsille. Lämpimästi tervetuloa!

Perhekerhoissa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Iltaperhekerho kokoontuu Asuntilassa ja Kurussa.

Syyskauden perhekerhot alkavat vkolla 34.

Poikkeuksena seurakuntakeskuksen perhekerho ja Asuntilan iltaperhokerho, jotka alkavat to 3.9.2020.

Seurakuntakeskuksessa toiminut perhekahvila jatkaa toimintaa normaalisti perhekerho nimellä. Tervetuloa mukaan!

Osallistutaan toimintaan terveinä. Pidetään huolta hyvästä käsihygieniasta.

Mukulamenoa Facebookissa ja Instagramissa.

Perhekerhot   alkavat vkolla 34

- ma klo 17-19 Kuru (Kirkkotie 2), tarjolla iltapala hintaan 1€ aikuiset ja 0,50€ lapset
- ti klo 8.30-11 Asuntila (Suolaniityntie 4), tarjolla aamupalaa hintaan 1€ aikuiset ja 0,50€ lapset
- ke klo 9-12 Mutala (Palsintie 11)
- ke klo 9-12 Kuru (Kirkkotie 2)
- ke klo 9-12 Metsäkylä (Taimitie 1)
- ke klo 9-12 Siivikkala (Siivikkalantie 76)
- ke klo 9-11.30 Vuorentausta (Mastontie 27)
- ke klo 9-12 Viljakkala (Virkatie 2)
- to klo 9-12  seurakuntakeskus (Kirkkotanhuantie 1) alkaa 3.9.2020, ruokailumahdollisuus aikuinen 4,50€ ja lapsi 1 €
- to  klo 17-19.30 Asuntila (Suolaniityntie 4) alkaa 3.9.2020, tarjolla iltapala hintaan 1€ aikuiset ja 0,50€ lapset

Perhekerhon ohjelma

Kädentaitoja
Lapsilähtöinen hartaus, laululeikkejä, liikkumista ja muuta mukavaa
Eväät, kahvit ja mehut
Vapaata keskustelua ja vapaata leikkiä

Pukeminen
Nyt on aika lopettaa. On ollutkin mukavaa.

Perhekerhossa on tarjolla mehua ja kahvia. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät

Seurakuntakeskuksen Perhekerhon ruokalista:

24.9.

Broilerikastike ( lakt. glut. ) sis. sipulia

Riisi

Marjarahka ( lakt. glut. )

(lähtökohtaisesti perhekahvilan ruokalista seuraa Tähkäpäät-kerhon ruokalistaa, mutta poikkeuksiakin tulee)

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.