Perhekerhot

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Iltaperhekerho kokoontuu Asuntilassa ja Kurussa.

Viikolla 42 ei ole perhekerhoja, iltaperhekerhoja ja perhekahvilaa.

Perhekerhot

- ma klo 17-19 Kuru (Kirkkotie 2), tarjolla maittava iltapala hintaan 1€ aikuisilta ja 0,50€ lapsilta
- ti  klo 9-12 Karhe (Kyrönlahdentie 853) (Karhen perhekerho päättyy tältä kaudelta lokakuun lopussa.)
- ti klo 9-12 Mutala (Palsintie 11)
- ke klo 9-11.30 Asuntila (Suolaniityntie 4)
- ke klo 9-12 Kuru (Kirkkotie 2)
- ke klo 9-12 Metsäkylä (Taimitie 1)
- ke klo 9-12 Siivikkala (Siivikkalantie 76)
- ke klo 9-11.30 Vuorentausta (Mastontie 27)
- ke klo 9-12 Viljakkala (Virkatie 2)
- to klo 9-12 Perhekahvila seurakuntakeskus 29.8. alkaen (Kirkkotanhuantie 1), ruokailumahdollisuus aikuinen 4,50€ ja lapsi 1 €
- to  klo 17-19 Asuntila (Suolaniityntie 4), tarjolla maittava iltapala hintaan 1€ aikuisilta ja 0.50€ lapsilta

Perhekerhon ohjelma

Kädentaitoja
Lapsilähtöinen hartaus, laululeikkejä, liikkumista ja muuta mukavaa
Eväät, kahvit ja mehut
Vapaata keskustelua ja vapaata leikkiä

Pukeminen
Nyt on aika lopettaa. On ollutkin mukavaa.

Perhekerhossa on tarjolla mehua ja kahvia. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.