Perhekerhot

Etsitkö paikkaa, jossa voisit tutustua toisiin vanhempiin ja lapsilla olisi mahdollisuus leikkiin? Sinulla olisi myös mahdollisuus jakaa vanhemmuuden kokemuksia sekä kokea yhdessäolon lämpöä!

Perhekerho on kohtaamispaikka kaikille kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille sekä tietysti lapsille. Lämpimästi tervetuloa!

Perhekerhoissa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Perhekerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu. Torstaisin seurakuntakeskuksen perhekerhossa voi nauttia lämpimän  aterian huokeaan hintaan: 4.50€/aikuinen ja 1€/lapsi.

Kerhot avaavat kesän jälkeen ovensa vko 33.

Perhekerhotoimintaa järjestetään kevään 2022  ja syksyn 2022 aikana seuraavissa toimipisteissä:

• ma klo 9-11 Taaperot Perhetalolla ylä- ja alakerta (Loilantie 3-5)
  • ti  13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Toukat Perhetalolla ylä- ja alakerta (ti alakerta ei käytössä)
  • ma klo 8.30-11 perhekerho Asuntilan seurakunnantila (Suolaniityntie 4)
  • ma klo 17-19 iltaperhekerho Kurun seurakuntatalon salissa (Kirkkotie 2)
  • ke klo  9-12 perhekerho Viljakkalan seurakuntatalolla (Virkatie 2)
  • ke klo 9-12 perhekerho Metsäkylän seurakuntatalolla (Taimitie 1)
  • to klo 9-12 perhekerho Siivikkalan seurakuntakodilla  (Jauhotie 10)
  • to klo 9-12  perhekerho Seurakuntakeskuksella- mahdollisuus ruokailuun (Kirkkotanhuantie 1)
  • pe klo 13-16 perherkerho Mutalan toimitila (Palsintie 11)

Perhekerhon ohjelma

Kädentaitoja
Lapsilähtöinen hartaus, laululeikkejä, liikkumista ja muuta mukavaa
Eväät, kahvit ja mehut
Vapaata keskustelua ja vapaata leikkiä

Perhekerhossa on tarjolla mehua ja kahvia. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät. Torstaisin seurakuntakeskuksella on mahdollisesta nauttia myös lämmin ateria huokeaan hintaan.

Ohjeita osallistumiseen:

- Osallistutaan terveenä.
- Huolehditaan käsi- ja yksimishygieniasta.

Ajankohtaiset tiedot löydät Mukulamenoa -sivustolta Facebookista ja instagramista.

Seurakuntakuntakeskuksen torstain perhekerhon ruokalista:

25,8 makaronilaatikko L. salaatti, rahka L. G.

2.9 roosan broileriherkku L. G.  riisi, salaatti, marjakiisseli

8.9 jauhelihakastike L. pasta & paistinperunat, salaatti, mustikkarahka L .G.

15.9 makkarakeitto, pannukakku, mansikkahillo juusto, kurkku

22.9 kasvispihvi, peruna, Valkokastike, salaatti, porkkanaraaste, mansikkakiisseli

29.9 uunilohi, perunamuusi, salaatti, jäätelö

6.10 makaronilaatikko, salaatti, jälkiruoka