Perhekerhot

Etsitkö paikkaa, jossa voisit tutustua toisiin vanhempiin ja lapsilla olisi mahdollisuus leikkiin? Sinulla olisi myös mahdollisuus jakaa vanhemmuuden kokemuksia sekä kokea yhdessäolon lämpöä!

Perhekerho on kohtaamispaikka kaikille kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille sekä tietysti lapsille. Lämpimästi tervetuloa!

Perhekerhoissa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Perhekerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu. Torstaisin seurakuntakeskuksen perhekerhossa voi nauttia lämpimän  aterian huokeaan hintaan: 4.50€/aikuinen ja 1€/lapsi.

Kerhot avaavat kesän jälkeen ovensa viikolla 3.

Perhekerhotoimintaa järjestetään kevään 2023  aikana seuraavissa toimipisteissä:

• ma klo 9-11 Taaperot Perhetalolla ylä- ja alakerta (Loilantie 3-5)
  • ti  13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Toukat Perhetalolla ylä- ja alakerta (ti alakerta ei käytössä)
  • ma klo 8.30-11 perhekerho Asuntilan seurakunnantila (Suolaniityntie 4)
  • ma klo 8.30-11  perhekerho Mutalan toimitila (Palsintie 11)
  • ma klo 17-19 iltaperhekerho Kurun seurakuntatalon salissa (Kirkkotie 2)
  • ma klo 17-19 iltaperhekerho Vuorentaustan seurakuntatalon salissa (Mastontie 27)
  • ke klo  9-12 perhekerho Viljakkalan seurakuntatalolla (Virkatie 2)
  • ke klo 9-12 perhekerho Metsäkylän seurakuntatalolla (Taimitie 1)
  • to klo 9-12 perhekerho Siivikkalan seurakuntakodilla  (Jauhotie 10)
  • to klo 9-12  perhekerho Seurakuntakeskuksella- mahdollisuus ruokailuun (Kirkkotanhuantie 1)

Perhekerhon ohjelma

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan
askarrellaan ja hiljennytään.

Perhekerhossa on tarjolla ainakin mehua, kahvia ja pientä purtavaa. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät. Torstaisin seurakuntakeskuksella on mahdollisesta nauttia myös lämmin ateria huokeaan hintaan. Iltaperhekerhoissa on tarjolla iltapala.

Ohjeita osallistumiseen:

- Osallistutaan terveenä.
- Huolehditaan käsi- ja yksimishygieniasta.

Ajankohtaiset tiedot löydät Mukulamenoa -sivustolta Facebookista ja instagramista.

Seurakuntakuntakeskuksen torstain perhekerhon ruokalista:

19.1 Lihapyörykkä L.G. Perunamuusi, salaatti, marjarahka L.G.

26.1 Siskonmakkarakeitto L. M. G. , juusto L. G. , kurkku, mustikkakiisseli L. M. G.

2.2 Broilerikastike L.G. Riisi, Porkkanaraaste, jogurttiunelma ( banaani-mango-persikka )

9.2 Nakkikastike L. Peruna, salaatti, jälkiruoka

16.2 Jauheliha-pastavuoka. salaatti, jälkiruoka