Tervetuloa mukaan koululaisille suunnattuun toimintaan:

Kerhoihin, leireille, toimintapäiviin... Ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat tiedot löydät kunkin toiminnan alta erikseen.

Saat tulla juuri sellaisena, kuin olet! Olet tärkeä meille ja Taivaan Isälle! 

* * *

 

 

 

Kaipaako lapsesi tai nuoresi turvallista aikuista, jolle jutella omista asioistaan?

Seurakunnan nuorisotyönohjaaja on valmis kuuntelemaan lapsesi tai nuoresi tämän hetkisiä mietteitä ja ajatuksia. Keskustelun aiheina voivat olla esimerkiksi ihmissuhteet, perheeseen liittyvät asiat, koulun käynti, yksinäisyys, riidat, itsetunto, some, murrosikä, vapaa-aika…Aina ei ole helppoa jutella omille läheisilleen, vaan joskus saattaa kaivata ihan ulkopuolista ihmistä kuuntelemaan asioitaan. Me nuorisotyönohjaajat haluamme mahdollistaa turvallisen keskusteluhetken ja -tilan lapselle tai nuorelle. Tapaaminen voidaan järjestää esimerkiksi jonkun mukavan tekemisen äärellä. Tärkeintä on, että lapsi ja nuori saa tunteen, että hän tulee kuulluksi.Yhdessä voimme myös miettiä mahdollisia ideoita tilanteen muuttumiseksi tai ratkaisemiseksi. Lapsi ja nuori on aina oman elämänsä paras asiantuntija. Ilman mitään suurempia ongelmiakin saa meidän kanssa tulla juttelemaan.Ole yhteydessä, niin sovitaan yhdessä tapaamisaika ja -paikka.

 

 

Käy tsekkamassa myös nämä koululaisille tarkoitetut sivustot:

 

Kummikohde Botswanassa

Meillä varkkatyössä on oma kummikohde Botswanassa, kaupungissa nimeltä Francistown. Vuoden aikana keräämme eri tavoin kummikohteellemme varoja. Yksi konkreettinen tukikohde on lasten koulupuvut. Botswanassa ilmaiseen kouluun ei pääse ilman koulupukua ja monelle perheelle sen hankkiminen tuottaa jo hankaluuksia. Saamme kantaa heitä myös rukouksissamme.