Apua ja tukea perheille

Perheitä on monenlaisia. On tavallista, että perheessä on helpompia ja hankalampia aikoja. Joskus eteen voi tulla vaikeita ja ennustamattomia ongelmia. Tällaisia tilanteita voivat olla erilaiset muutostilanteet, oma jaksaminen, parisuhdeongelmat, sairaus, väkivalta, talousvaikeudet tai huoli perheenjäsenestä esim. lapsesta.

Huolen kanssa ei kannata jäädä yksin. Voit tulla tapaamaan diakoniatyöntekijää pieneltäkin tuntuvan asian kanssa. Tuki on luottamuksellista ja maksutonta. Tarvittaessa työntekijä tulee luoksesi kotiin.

Diakoniatyön kautta saatu tuki voi olla:
- kuuntelu- ja keskusteluapua
- tilapäistä taloudellista tukea
- muun avun piiriin ohjaamista

Palvelut on tarkoitettu kaikille Ylöjärvellä kirjoilla oleville asukkaille. Asiakkaan luvalla yhteistyötä voidaan tehdä esimerkiksi kaupungin perhe-, sosiaali- tai terveyspalvelujen kanssa. Lisäksi yhteistyötä tehdään mm. seurakunnan perhetyön ja Perhetalon kanssa, jossa perheille on monenlaista toimintaa.

Ota yhteyttä:
diakoniatyöntekijä Mikko Huuhtanen, puh. 044 7868 194, mikko.huuhtanen[ät]evl.fi

Lapsiperheille syksy 2018 - kevät 2019

Toukokuussa 2019 Yksinhuoltajaperheiden leiri 17.-19.5.2019 Kanniston kotieläintilalla Alastarolla. Kodikkaan maatilan ystävälliset karvaiset kaverit toivottavat pienet ja isot leiriläiset tervetulleiksi keväiselle perheleirille. Leirille on yhteiskuljetus bussilla. Leirimaksuihin (aikuinen 116 € ja 7-14 v. 58 € ja 2-6 v. 29 €) voi hakea tarvittaessa tukea seurakunnalta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 18.4. mennessä: Mikko Huuhtanen, mikko.huuhtanen[ät]evl.fi, 044 786 8194 ja Sanna Loimio, sanna.loimio[ät]ylojarvi.fi, 050 331 4814.

Diakonian perheretki ilmoitetaan myöhemmin