Tervetuloa perheille suunnattuun toimintaan mukaan!

Miesten- ja lasten pizza- ja peli-illat:

Pizza- ja peli-illat ovat tarkoitettu ylöjärveläisille lapsille aikuisineen. Tervetuloa siis kaikki huoltajat, isoisät, kummisedät, naapurit... lasten kanssa mukaan. Ilta koostuu alkuhartaudesta ja esittäytymisestä, lautapelien pelailusta ja pizzojen valmistamisesta, sekä yhteisestä ruokailuhetkestä pizzojen valmistuttua. Ilta on ilmainen. Illan kesto klo 18-20.30.

Syksyn 2021 pizza- ja peli-illat:

8.9., 6.10., 24.11. Ilmoittautumiset kuhunkin iltaan viikkoa ennen web-lomakkeella

Ilmoittautumalla liityt samalla pizza- ja peli-iltojen yhteystietorekisteriin, jota käytetään pizza- ja peli-iltojen asioista tiedottamiseen tulevan toimintakauden aikana (EU:n tietosuojauudistuksen mukainen rekisteri)

Miesten ja lasten retki:

Tarkemmat tiedot retkestä julkaistaan syksyn 2021 aikana.

Perheiden askartelupäivät:

Perheiden askartelupäiviin ovat tervetulleita kaikenikäisten lasten perheet. Perheeseen voi kuulua myös mummut ja vaarit, kummit ja kaimat, naapurit tai ystävät. Tervetuloa mukaan siis minkälaisella porukalla tahansa! Päivän aikana askarrellaan kausiluontoisia askarteluita. Valmiina on erilaisia malleja, mutta kaikenlainen askarteluiden soveltaminen on erittäin sallittua. Seurakunnan työntekijät ovat päivässä myös auttamassa niin pienimpiä kuin isoimpiakin askartelijoita. Päivän aikana askartelijat syövät omat eväät lounaakseen. Askartelupäivän hinta 2€ sisältää askartelumateriaalin ja kahvin/teen/mehun tauolla. Tullaksesi askartelupäivään sinun ei tarvitse olla huippu askartelija, vaan saat tulla juuri niillä taidoilla, jotka sinä omaat mukaan! Kaikki osaavat kyllä! Päivissä saadaan varmasti kokea onnistumisen iloa. Päivän kesto klo 10-14, mutta saatte olla juuri sen ajan, joka teille parhaiten sopii.

Syksyn 2021 askartelupäivät:

9.10. (siirretty 4.9. päivästä) ja 4.12. klo 10-14 Ylöjärven seurakuntakeskuksella. Ilmoittautumiset viikkoa ennen ko. päivää web-lomakkeella

Kuvassa perheiden askartelupäivän tuotoksia joulun alla.

Kuvassa lapsia ja aikuisia puhaltamassa pingispalloja.
Kuvassa perheleirin pingispallon puhalluskisa

Lempsu päivä perheille leirikeskuksessa

su 10.10. klo 12-17

su 7.11. klo 12-17

Lempsu-päivän aikana voit mm. ihmetellä luontoa, istua nuotiolla, pelailla pihalla, kiertää luontopolkua ja osallistua Luontojumikseen. Päivän ohjelma on vapaamuotoinen. Ilmoittautumiset viikkoa ennen kyseistä päivää netti-lomakkeen kautta tästä.

Tästä voit ilmoittautua syksyn 2021 Perheleirille:

29.-31.10 Perheleiri Lempiäniemen leirikeskuksessa, vanhemmille ja kaikenikäisille lapsille. Hinta 30€/aikuinen 25€/lapsi, alle 3v. ilmainen. Ilmoittautumiset web-lomakkeella. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi

Pappilan Perhetalo on toimintaa tulvillaan.

Virkistystä, lepoa ja kohtaamisia kaikenikäisille.

Kuvaa klikkaamalla löydät perhetalon sivuille.

Tunnetaitojalapselle.fi-sivustolta

löydät erilaisia materiaaleja, joiden avulla

lasten kanssa voidaan käsitellä tunnetaitoja.

Klikkaamalla kuvaa, pääset suoraan sivustolle.

IG laura.juutilainen

Kouluikäisten leirit ja tapahtumat, kouluyhteistyö 1-6