Syntymäpäivät

Seurakunta onnittelee eri ikäisiä jäseniään monilla tavoilla. Olemme kutsuttaessa ilolla mukana jäseniemme juhlahetkissä.

Muistamiset ikävuosittain:

1-6-vuotiaat

Seurakunta lähettää 1-, 2-, 3-, 4-, 5- ja 6-vuotiaille seurakunnan jäsenille postitse kotiin synttärikortin.
4 vuoden iässä lapset saavat myös kutsun Lammaskirkkoon, johon osallistuvat saavat muistoksi lapsen Raamatun.

10-vuotiaat

Kymppisynttärit ovat hauskat, elämykselliset ja herkulliset synttärikutsut koko ikäluokalle. Toukokuussa järjestettäville Kymppisynttäreille tulee kutsu kirjeitse kotiin. Tapahtuman tiedot löytyvät myös mm. nettisivuiltamme ja kausiesitteestä.

70- ja 75-vuotiaat

Seurakunta kutsuu kahdesti vuodessa 70- ja 75-vuotiaita yhteisille synttärikutsuille srk-keskukselle. Kutsu tulee postitse kotiin.

80-, 85-, 90- ja yli 90-vuotiaat

Seurakunnasta tulee postia 80-, 85-, 90- ja kaikille yli 90-vuotiaille ennen syntymäpäivää. Syntymäpäiväkirje sisältää ohjeet, joiden avulla voi toivottaa papin tervetulleeksi syntymäpäiväkäynnille.

Seurakunnan pappi käy onnittelemassa Ylöjärven seurakunnan jäseniä 70 ikävuodesta lähtien viiden vuoden välein ja 90 ikävuoden jälkeen joka vuosi, mikäli päivänsankari ei sitä erikseen kiellä. Kotikäynnin ajankohdasta sopii yleensä ns. "onnittelija" eli päivänsankarin lähialueella asuva tehtävään valittu seurakuntalainen.

Synttärikakku