Seurat ja kinkerit

Ylöjärvellä seuroja järjestävät erityisesti kirkkomme eri herätysliikkeet. Tarjolla on sanaa, laulua ja yhdessäoloa. Perinteikkäät kinkerit kokoavat kylän väkeä keväisin Viljakkalassa ja Kurussa.

Siioninvirsiseurat

Herännäisyys eli körttiläisyys on yksi luterilaisen kirkkomme herätysliikkeistä. Siinä korostetaan Jumalan suuruutta ja ihmisen pienuutta, armoa ja ikävöivää uskoa. Körttiläisyyden ytimen muodostavat seurat, joissa vuorottelevat ilman säestystä veisattavat Siionin virret, hiljaisuus ja lyhyet puheet. Virren voi aloittaa ja puheen pitää kuka tahansa.

Siioninvirsiseurat keväällä 2020 koronatilanteessa:
- Hiljaisella viikolla maanantaista lauantaihin aamuisin klo 9 ohjelmaa osoitteessa www.h-y.fi/hiljainenviikko2020. (Palmusunnuntaina äänikirja, ma–pe ahtiteksti ja -saarna, lauantaina Jukka Kankaisen Luukas-passio.)
- Verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja joka torstai klo 19 (ei kiirastorstaina eikä helatorstaina)
- Helatorstaiaaton toiveveisuut osoitteessa www.facebook.com/herattaja keskiviikkona 20.5. klo 19 suorana lähetyksenä.
- Helluntain virsihetki eri kielillä osoitteessa www.facebook.com/herattaja sunnuntaina 31.5. klo 19, tutustutaan suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiin Siionin virsiin.
- Nähtävää, kuultavaa ja luettavaa kotihartauden tueksi osoitteessa www.h-y.fi/verkkoseurat (mm. tallenteet Facebook-seuroista).

Kinkerit

Perinteikkäitä kinkereitä järjestetään keväisin kylittäin Viljakkalassa ja Kurussa.

Pappilan päiväkahvit

Ohjelmallinen iltapäivähetki Pappilan salissa maanantaisin 16.9., 21.10. ja 18.11.  klo 14. Ohjelmasta vastaa Esko Pusa, mukana Ylöjärven seudun Karjalaiset. Yhteislaulua, sanaa ja seuraa ja kahvia. Tervetuloa!

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit