Miestenillat

Miestenilloissa syvennytään elämää, arkea, ympäröivää maailmaa ja uskoa käsitteleviin kysymyksiin vierailevan luennoitsijan johdolla.  Iltoihin kuuluu myös yhteislaulua. Saunakin on lämpimänä aina ennen ohjelmaosuutta. Kerran kaudessa vietetään saunaseuroja leirikeskuksessa.

Miestenillat - Kevät 2019

klo 17.00 sauna
klo 18.00 Kahvi
klo 18.30-20.00 Ohjelma
Paikkana srk-keskus (Kirkkotanhuantie 1)

ma 7.1. "Joulun tähti", rovasti, tähtitieteilijä Risto Heikkilä.

ma 4.2. ”Valokuva Jeesuksesta”, Tatu Leijo.

ma 4.3. ”100 vuotta sisällissodasta”, FT, tutkija Tuomas Hoppu valottaa sodan syitä, taustoja, tapahtumia ja seurauksia.

ma 1.4. ”Toivo joka kantaa”, teologian maisteri Riitta Lemmetyinen Akaasia-säätiö. Toivon ilta yhdessä naisten kanssa. (Miehille saunomismahdollisuus klo 17-18)

ma 6.5. Miestenilta Lempiäniemen leirikeskuksessa. Yhteislähtö srk-keskukselta klo 16.45.

Pappilan kokkipojat

Kokataan miesvoimin yhdessä arkiruokaa ja syödään. Tule oppimaan ja osallistumaan kolmen ruokalajin valmistusta mukavassa ja kannustavassa seurassa.  Kokoonnumme tiistai aamuisin:  1.10., 22.10. ja 5.11.klo 9-12. Ruoka-ainemaksu 5 euroa/kerta
Kokkipoikiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia joten varaa oma paikkasi ja ilmoittaudu 24.9. mennessä: Tiina Nikkinen tiina.nikkinen@evl.fi 044 7868 126 tai Teija Ojala teija.ojala@evl.fi 044 7868 050

Äijien illat

Kyseessä on nuorten avoin ryhmä, joka on tarkoitettu pojille. Pohdimme yhdessä mieheksi kasvamista ja muitakin teemoja mitä sakista nousee. Sauna lämpiää ja ruokaa on. Nyyttikestiperiaate, talo tarjoaa saunalimsat ja -mehut.

Liity FB:ssa ryhmään Äijjien illat Ylöjärvi niin löydät tuoreimmat infot nopeasti!

Paikka on seurakuntakeskuksen takkahuone ja sauna osoitteessa Kirkkotanhuantie 1.

Tervetuloa