Lähetysillat ja -piirit

Lähetysilloissa ja -piireissä kuullaan terveisiä maailman eri kolkilta. Seurakuntamme nimikkolähetit vierailevat myös näissä tilaisuuksissa.

SYKSYN 2020 TOIMINTAA

Lähetyspiiri Ylöjärvellä

To 10.9. klo 16.00 KRISTITTYNÄ VAINOJEN KESKELLÄ
Vierailijana Jarkko Open doors -järjestöstä. Kristittyjä vainotaan yli 60 maassa ja vakavaa vainoa kärsivien määrä on n. 200 miljoonaa. Open Doors auttaa vainottuja maailmanlaajuisesti järjestämällä käytännön apua, tukemalla oikeusprosesseja ja rukoilemalla vainottujen puolesta.

To 15.10. klo 16.00  LÄHETIN TOIVEITA LÄHETTÄJÄLTÄ
Pastorit Tuija-Riitta ja Jouni Heiskanen toimivat pitkään nimikkolähetteinämme Taiwanilla. Nykyisin he työskentelevät pappeina Harjussa. Kuulumisten lisäksi paneudumme lähetin ja lähettäjän vuorovaikutukseen.

To 21.11. klo 16.00 VIERAANVARAISUUS
Kuinka lähellä vieraanvaraisuus onkaan hädänalaisen auttamista. ”Älkää unohtako osoittaa vieraanvaisuutta, sillä jotkut ovat yösijan antaessaan tulleet majoittaneeksi enkeleitä.” (Hepr. 13:2). Lähetyspiiriin tutustumassa kirkkoherra Ulla Ruusukallio.

Lähetyspiiri kokoontuu Pappilan Perhetalossa, os. Loilantie 3-5.
Ohjelma alkaa klo 16.00, tarjoilu napostelunyyttikestien muodossa jo 15.30.

Lähetyspiiri on 1800-luvun lopulta saakka yhtäjaksoisesti toiminut lähetystyön tietoisuuden lisäämiseksi tällä paikkakunnalla ja lähetystyön tukemiseksi maailmalla. Se on samalla Ylöjärven vanhin toiminnallinen piiri ja siihen osallistumalla yhdymme sukupolvelta toiselle jatkuneen tehtävän toteuttamiseen.

Lisätietoja, Marja-Riitta Vaitti, puh. 040 708 3480.

Lähetysillat Kurussa

Kurun srk-talossa (Kirkkotie 2)

Ke 16.9. klo 18.00 Ohjelma avoin.

Ke 21.10. klo 18.00 Länsi-Teiskon rukoushuoneella (HUOM! PAIKKA). Liisi Niemelä lähetysyhdistys Kylväjästä kertoo Etiopian työstä.

Ke 11.11. klo 18.00 Harri Kuhalampi ELY:stä

Toukokuussa perinteinen nuotioilta Seitsemisen luontokeskuksessa. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Lähetyspiiri Viljakkalassa

Lähetyspiiri noin kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19.00 Karhen alueella.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri
lähetyssihteeri (Viljakkala)