Toukkatuvat ja Taaperot

Kaipaatko juttuseuraa ja mahdollisuutta jakaa vanhemmuuden arjen ajatuksia? Olet lämpimästi tervetullut Toukkatupaan ja Taaperoihin!

Toukkatupa on tarkoitettu kaikkien huoltajien  kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Toukkatupaan voi tulla heti, kun jaksaa lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit sekä isovanhemmat.

Taaperot on kohtaamispaikka 1-2 -vuotiaille huoltajineen tai isovanhempineen.

Ajankohtaista

Toukat ja Taaperot lomailevat syysloman ajan viikolla 42. Tervetuloa mukaan jälleen viikolla 43.

Toimintamme avoinna seuraavasti:

- ma klo 9-11 Taaperot kokoontuvat Perhetalolla ylä- ja alakerrassa (maksimiväkimäärä yläkerrassa 20 ja alakerrassa 20)

- ti klo: 13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Toukat kokoontuvat Perhetalolla ylä- ja alakerrassa (maksimiväkimäärä yläkerrassa 20 ja alakerrassa 20, tiistaisin alakerta ei ole käytössä.)

Osallistutaan terveenä.
Huolehditaan käsi- ja yksimishygieniasta.
Toimitaan väljästi ja vältetään lähikontakteja.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aikuisille.

TakeAway -ruoka-annoksia lapsiperheille torstaisin
Torstaisin klo 11-11.30 TakeAway ruoka-annoksia seurakuntakeskukselta (Kirkkotanhuantie 1).
Annokset mukaan valmiiksi pakattuina ja lämpiminä. Yhdestä annoksesta riittää yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.
Yhden annoksen hinta 4€.
Seurakunta haluaa tukea lapsiperheitä tänä haastavana aikana.

Ajankohtaiset tiedot löydät Mukulamenoa -sivustolta Facebookista.

​​​​​

Köröttelyä vauvojen kera

Taaperot kokoontuu ma klo 9-11 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatupa kokoontuu ti klo: 13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Taaperoissa 1-2 -vuotiaat pääsevät touhuamaan yhdessä ja vanhemmat voivat kahvikupin äärellä vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia pikkulapsiperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Toiminnassa kahvitarjoilu

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.