Toukkatuvat ja Taaperot

Kaipaatko juttuseuraa ja mahdollisuutta jakaa vanhemmuuden arjen ajatuksia? Olet lämpimästi tervetullut Toukkatupaan ja Taaperoihin!

Toukkatupa on tarkoitettu äitien tai isien omaksi kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Toukkatupaan voi tulla heti, kun jaksaa lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit.

Taaperot on kohtaamispaikka 1-2 -vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Ajankohtaista

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi Toukat ja Taaperot ovat sujettuna toukokuun 2020 loppuun asti.

Tämän ajan palvelut päivittyvät sivulle https://www.ylojarvenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille

Kevätkausi

Kevätkausi päättyy vkolla 21.

Kevätkirkko ma 25.5.2020 klo 18 Ylöjärven kirkossa.

Köröttelyä vauvojen kera

Taaperot kokoontuu ma klo 9-11.

Toukkatupa kokoontuu ke ja pe klo 13-15.30.

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Taaperoissa 1-2 -vuotiaat pääsevät touhuamaan yhdessä ja vanhemmat voivat kahvikupin äärellä vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia pikkulapsiperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

p. 040 1260 310 tai 040 1260 315

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.