Toukkatuvat ja Taaperot

Kaipaatko juttuseuraa ja mahdollisuutta jakaa vanhemmuuden arjen ajatuksia? Olet lämpimästi tervetullut Toukkatupaan ja Taaperoihin!

Toukkatupa on tarkoitettu kaikkien huoltajien  kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Toukkatupaan voi tulla heti, kun jaksaa lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit sekä isovanhemmat.

Taaperot on kohtaamispaikka 1-2 -vuotiaille huoltajineen tai isovanhempineen.

Ajankohtaista

Päiväkerhot ja  toukat, taaperot ja perhekerhot loppuvat viikolla 21 tänä keväänä. Viikon aikana pidetään vain yksi päiväkerhokerta/ryhmä. Ryhmät tiedottavat minä päivänä viikosta kerho järjestetään. Vko 22 alkaen alkaa perhekerhojen ja päiväkerhojen kesätauko. Perhekerhoilua voi jatkaa omaan tahtiin Pappilan kesäpihassa ajalla 6.6-22.6.22. Lisätietoa Pappilan kesäpihasta lisätään lähempänä.

Kerhot avaavat kesän jälkeen ovensa vko 33.

Toimintamme  seuraavasti:

- ma klo 9-11 Taaperot kokoontuvat Perhetalolla ylä- ja alakerrassa

- ti klo: 13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Toukat kokoontuvat Perhetalolla ylä- ja alakerrassa (tiistaisin alakerta ei ole käytössä.)

Noudatamme edelleen Aluehallintoviraston, Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin ja paikallisen tartuntatautilääkärin antamia ohjeita ja suosituksia.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen:

- Osallistutaan vain terveenä.
- Huolehditaan käsi- ja yksimishygieniasta.
- Toimitaan väljästi ja vältetään lähikontakteja.
- Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aikuisille.

Torstaisin on mahdollisuus  lapsiperheiden nauttia ruoka-annoksia  paikanpäällä seurakuntakeskuksella

Ruokalistan löydät perhekerhon nettisivuilta.

Ajankohtaiset tiedot löydät Mukulamenoa -sivustolta Facebookista.

​​​​​

Köröttelyä vauvojen kera

Taaperot kokoontuu ma klo 9-11 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatupa kokoontuu ti klo: 13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Taaperoissa 1-2 -vuotiaat pääsevät touhuamaan yhdessä ja vanhemmat voivat kahvikupin äärellä vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia pikkulapsiperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Toiminnassa kahvitarjoilu

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja