Toukkatuvat ja Taaperot

Kaipaatko juttuseuraa ja mahdollisuutta jakaa vanhemmuuden arjen ajatuksia? Olet lämpimästi tervetullut Toukkatupaan ja Taaperoihin!

Toukkatupa on tarkoitettu äitien tai isien omaksi kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Toukkatupaan voi tulla heti, kun jaksaa lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit.

Taaperot on kohtaamispaikka 1-2 -vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Perheiden päivä 13.5.2021

Helatorstaina 13.5. vietämme Ylöjärvellä Perheiden päivää.

Voit lähteä Lempiäniemeen viettämään omatoimista retkipäivää. Tarjolla on toimintarasteja lapsille ja aikuisille, perheille ja pariskunnille.
Ota omat eväät mukaan. Wc-tilat ovat auki ja nuotiossa tulet klo 11-16. Rastit ovat käytävissä koko päivän ajan.

Perhetalon pihapiirissä tarjoamme mahdollisuuden oman parisuhteen pohdintaan rastiradan ja henkilökohtaisten kohtaamisten kautta.
Kodassa on tulet ja vapaaehtoisia tavattavissa klo 11-15.

Voit osallistua päivään myös kotoa käsin. Perheiden päivän tapahtumasivulla on vinkkejä kotipäivän seikkailuihin.
Seurakunnan somekanavien (Facebook ja Youtube) kautta pääset osallistumaan
klo 10 messuun Viljakkalan kirkosta
klo 12 Muskarimessuun
klo 13 Saara Kinnusen luentoon aiheesta "Happea ruuhkavuosien arkirakkauteen"
klo 14 Saara Kinnusen luentoon "Miten sietää kumppania, kun itsensäkin kanssa on vaikeaa?".

Messut ja luennot ovat nähtävissä kaksi viikkoa ensiesityksensä jälkeen.

Vilkaise myös Perheiden päivän tapahtumasivu Facebookissa.

Kevätkauden toiminnan alkamisajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa. Ilmoitamme täällä, kun toiminta alkaa.

Perhekerho Zoomissa torstaisin klo 10-10.30  toukokuun ajan
Perhekerhossa mukana seuriksen perhekerhon ohjaajat Tarja ja Maarit sekä Muskari-Maria. Linkki perhekerhoon tulee tähän edellisenä päivänä eli keskiviikkona. Siitä klikkaamalla pääset suoraan perhekerhoon. Avaamme linjat klo 9.45.
Tervetuloa mukaan!

Perhekerhon take-away ateria keskiviikkoisin klo 11-11.30 seurakuntakeskukselta (Kirkkotanhuantie 1) toukokuun ajan
Ruokalista on nähtävillä tällä sivulla alempana.
Annoksen hinta on 4€. Yhdestä annoksesta riittää yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.
Seurakuntana haluamme näin olla yhdeltä osin auttamassa ja tukemassa lapsiperheitä tässä monille perheille raskaassa koronatilanteessa.

​​​​​

Köröttelyä vauvojen kera

Taaperot kokoontuu ma klo 9-11 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatupa kokoontuu ti ja pe klo 13-15.30 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Taaperoissa 1-2 -vuotiaat pääsevät touhuamaan yhdessä ja vanhemmat voivat kahvikupin äärellä vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia pikkulapsiperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Koronan vuoksi Toukissa ja Taaperoissa ei ole kahvitarjoilua 26.11.2020 alkaen.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.