Toukkatuvat ja Taaperot

Toukkatupa on tarkoitettu ensimmäisen lapsen saaneiden äitien tai isien omaksi kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Toukkatupaan voi tulla heti kun synnytyksen jälkeen jaksaa lähteä liikkeelle. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit.

Taaperot on kohtaamispaikka 1-2 -vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Kevätkirkko to 16.5.2019 Ylöjärven kirkossa.
Tervetuloa!

Köröttelyä vauvojen kera

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Taaperoissa 1-2 -vuotiaat pääsevät touhuamaan yhdessä ja vanhemmat voivat kahvikupin äärellä vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia pikkulapsiperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

KEVÄT 2019

Pappilan Perhetalo os. Loilantie 3-5
- Toukkatupa maanantaisin klo 13.00-15.30
- Taaperot maanantaisin klo 9-11.30

p. 044 7868 126 tai 044 7868 179

Kevätkausi alkaa viikolla 2
ja päättyy viikolla 20.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.