UnelmaKahvila ja lahjasoppi

UnelmaKahvilan etämyynti alkaa!

UnelmaKahvilasta voit ostaa tällä nettisivulla olevia tuotteita. Voit tilata haluamasi tuotteet sähköpostilla osoitteesta:
​​​​​​​unelmakahvila@ylojarvenseurakunta.fi

Tuotteet noudetaan Kahvilasta erikseen sopien Elisabet Waldolinin kanssa. Tuotteet maksetaan joko käteisellä (tasaraha) tai pankkikortilla noudettaessa.

UnelmaKahvila avataan näillä näkymin lokakuussa !

UnelmaKahvila pidetään vielä suljettuna koronatilanteen vuoksi. Toivotaan, että pääsemme viihtyisiin tiloihimme seurakuntakeskukseen suunnitellun mukaisesti lokakuussa.
​​​​​​​
​​​​​​​Lahjasopesta löydät korkealaatuisia käsintehtyjä tuotteita; poppanoita, pyyhkeitä, villasukkia, lastenvaatteita, kortteja ym. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

Löydät UnelmaKahvilan myös Facebookista: www.facebook.com/UnelmaKahvila

* * *

Haemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia UnelmaKahvilaan myyjiksi, tekemään käsitöitä, "kahvikummeiksi, leipomaan ym. Tule kanssamme tekemään lähetystyötä! UnelmaKahvilan yhteyshenkilönä toimii Elisabet Waldolin,  johon voit ottaa yhteyttä kaikissa UnelmaKahvilaan liittyvissä asioissa, puh. 044 7868 098.

* * *

Unelmatuvan / UnelmaKahvilan historiaa

Unelmakahvila (alkuperäiseltä nimeltään Unelmatupa) on Ylöjärven seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä lähetystyön kahvila ja lahjasoppi. Se toimii täysin lahjoitusten ja talkootyön varassa. Unelmatupa aloitti toimintansa vuonna 1994. Kirkon parkkipaikalla sijainnut alkuperäinen Unelmatupa-rakennus tuhoutui tulipalossa 9.12.2017. Rakennus on purettu. (Lisätietoja uutisessa.

Unelmatupa siirtyi palon jälkeen väliaikaistiloihin Ylöjärven seurakuntakeskuksen alakertaan.

​​​​​​​Uusi UnelmaKahvila päätettiin rakentaa seuriksen aulaan palvelemaan ylöjärveläisiä viihtyisissä uusissa tiloissa ja tutun kodikkaalla tunnelmalla. Uusi UnelmaKahvila avattiin virallisesti adventtina 1.12.2019.

​​​​​​​

Unelmatupa 1994 - 2017

UnelmaKahvila avattiin 1.12.2019

Puuenkelit 12€/kpl