Hautausmaat

Ylöjärvellä on seitsemän hautausmaata. Ylöjärven hautausmaa sijaitsee kirkon vieressä. Samoin Viljakkalan hautausmaa on välittömästi kirkon läheisyydessä. Kurusta sen sijaan löytyy useampia hautausmaita. Hautausmaille on esteetön pääsy ja niihin saa tutustua vapaasti.

Ylöjärven hautausmaalla järjestetään satunnaisesti hautausmaakierroksia oppaan johdolla. Ne ovat kesäaikaan ja niiden ajankohdista ilmoitetaan paikallislehdessä ja seurakunnan tapahtumakalenterisssa.

Jos etsit tietyn ihmisen hautaa, voit kysyä suunnistusvinkkiä esim. seurakuntapuutarhuri Tuulikki Karhulta (044 7868 132). Viljakkalan hautausmaahan liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä myös Heli Smediin (044 7868 138). Kurun hautausmaista voi tiedustella Ylöjärven seurakuntapuutarhurin lisäksi myös Susanna Palmilta (044 7868 158).