Tilojen vuokraaminen

Monet seurakunnan tiloista ovat vuokrattavissa ulkopuolistenkin käyttöön.

Jos haluat vuokrata tilan käyttöösi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon (044 7868 124). Leirikeskusten varaukset tehdään tilapalveluesimies Tea Stenbergiltä (044 7868 150).

Vuokratilan avain tulee hakea kirkkoherranvirastolta samalla viikolla kuin tilaisuutenne järjestetään. Tilavuokra maksetaan kirkkoherranvirastolla avainta noudettaessa.

Kastetilaisuuksiin tilamme ovat maksuttomia Ylöjärven seurakunnan jäsenille Perhetaloa (vuonna 2018 hinta 155 euroa/alakerta liinoineen ja 210 euroa/ koko talo liinoineen) lukuunottamatta. Jos kasteperhe ei kuulu Ylöjärven seurakuntaan, niin tilavuokra ja liinojen hinta määräytyy hinnaston mukaan (esimerkiksi pappilan perhetalosta hinta on 315 euroa/ alakerta ja 420 euroa koko talo). Seurakunnan tiloja ei vuokrata nimiäisiin.

Tiloihin liittyvissä käytännön kysymyksissä ja äkillisissä tilanteissa palvelee vahtimestareiden päivystysnumero (044 7868 185).