- Kesäajan tapahtumatiedot löytyvät tapahtumalistana

- Tervetuloa su 11.6. klo 10 messuun Ylöjärven kirkkoon ja sen jälkeen Yhteisvastuun kiitoshetkeen Ylöjärven seurakuntakeskukselle. Vietetään mukava yhteinen hetki kahvitellen, rupatellen ja nauttien musiikista kanttori Aija-Leena Rannan johdolla. Kurusta ja Viljakkalasta osallistuvat voivat käyttää kimppakyyti mahdollisuutta kulkemiseen. Ilmoitathan tulostasi torstaina 8.6. mennessä Marikalle puh. 044 7868 052. Tervetuloa!

- LÄHETYKSEN KIRPPUTORI (K-marketia vastapäätä, Virastotie 1) auki syyskuun loppuun saakka maanantaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 12-16.

- Kappelin apupata tarjoaa veloituksetta apuaan ikäihmisille, yksinhuoltajille ja vähävaraisille kodin pieniin tehtäviin Kurun alueella.

Kurun kappeliseurakunta @ Instagram

Kurun kappeliseurakunta @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

Leena Jalkanen
kappalainen (Kuru)