Ajankohtaista

- Iltakirkkohetki piispa Matti Revon johdolla la 18.11.  klo 18.00 Kurun kirkossa. Sunnuntaina 19.11. ei puolestaan ole messua Kurussa vaan klo 9.00 lähtevä bussikuljetus piispantarkastuksen päättävään piispanmessuun Ylöjärven kirkkoon.

- Seppeletalkoot la 11.11 klo 9-15 ja la 18.11. klo 9-15 Lammasniemessä. Kurun kaikille sankarivainajille tehdään tänä vuonna havuseppele. Seppeleen tekoon saa opastusta joten aiempi kokemus ei ole tarpeen. Sen sijaan käsineet on hyvä ottaa mukaan ja pienet oksasakset, jos sellaiset kotoa löytyy. Tule talkoisiin toviksi tai tunneiksi ja tee yksi tai useampi seppele. Kahvitarjoilu talkooväelle!

- Syksyn viikkotoiminnan tiedot päivitetty - tutustu ja tule mukaan!

- Lähetyksen kirpputori on talvitauolla.

- Kappelin apupata tarjoaa veloituksetta apuaan ikäihmisille, yksinhuoltajille ja vähävaraisille kodin pieniin tehtäviin Kurun alueella.

Kurun kappeliseurakunta @ Instagram

Kurun kappeliseurakunta @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

Leena Jalkanen
kappalainen (Kuru)