Ajankohtaista

- Koko perheen talvitapahtuma su 4.2. Aloitamme perhekirkolla klo 11.00, jonka jälkeen toimintapisteitä koko perheelle klo 12.00 alkaen mm. ponitalutusta (maksullinen), keppihevosrata, pulkkamäki ja partion tandem-hiihtopaikka. Monenlaista herkkua ostettavaksi myös: hernekeittoa, laskiaispullaa, kahvia, teetä, mehua, lähimaitoa sekä nuotiolla paistettavaa grillimakkaraa ja tikkupullia. Tervetuloa! Lisätietoja tapahtumasta...

- Kevään viikkotoiminnan tiedot päivitetty - tutustu ja tule mukaan!

- Lähetyksen kirpputori on talvitauolla. Kirpputorin kesäavajaiset la 28.4. klo 12.00-16.00. Kirpputorille voi tuoda tavaraa (puhtaita ja ehjiä vaatteita, kirjoja, astioita, leluja jne) saman viikon ma 23.4. ja pe 27.4. klo 12.00-16.00.

- Kappelin apupata tarjoaa veloituksetta apuaan ikäihmisille, yksinhuoltajille ja vähävaraisille kodin pieniin tehtäviin Kurun alueella.

Kurun kappeliseurakunta @ Instagram

Kurun kappeliseurakunta @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

Leena Jalkanen
kappalainen (Kuru)