Kuorokoulu

Pettääkö ääni? Väsyykö kurkku? Loppuuko happi? Kaikki biisit liian korkeita? Nuotit hebreaa? Ei hätää, laulaminen on tekniikkalaji, jota oppii harjoittelemalla! Kuorokoulu on avoin kaikille laulamisesta kiinnostuneille ilman minkäänlaisia pääsyvaatimuksia.

Kuorokouluun voi siis tulla, vaikka ei osaisi omasta mielestään laulaa ollenkaan. Toisaalta kuorokouluun voi tulla mukaan, vaikka olisikin jo kokemusta, sillä kuorokoulusta voi siirtyä vaikka kesken vuotta kamarikuoroon tai Tuomas-kuoroon, jos kaipaa enemmän haastetta.

Kuorokoulussa opettelemme hengitystekniikkaa, äänenmuodostusta sekä helppoja kuorolauluja.

Uudet ja vanhat rohkeasti mukaan! Nuotin vieressä on paljon tilaa!

Kuorokoulu kokoontuu maanantaisin 18.00-19.15 Vanhalla seuriksella (Loilantie 3) . Syyskausi 2018 alkaa 17.9. ja päättyy 26.11. Halukkaat pääsevät esiintymään adventtikonserttiin 2.12. yhdessä seurakunnan muiden kuorojen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan Kuorokouluun web-lomakkeella.

johtava kanttori