Lasten kutsukirkot

Vauvakirkko edellisvuonna kastetuille

Vauvakirkossa lauletaan, lorutellaan ja nautitaan yhdessäolosta.
Kutsut lähetetään joulukuun loppupuolella.

Lammaskirkko 4-vuotiaille

Lammaskirkkoon kutsutaan tänä vuonna neljä vuotta täyttävät lapset. Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Seuraava Lammaskirkko on su 3.10.2021 klo 14-16 Ylöjärven kirkolla. Voit tulla joustavasti oman aikataulusi mukaan. Aloita Lammaspolku Kirkkopuiston puoleiselta portilta. Polku vie sinut pääoven kautta kirkkoon. Kirkossa kuulet muskari-Marian musiikkia ja voit tulla alttarille siunattavaksi. Alttarilla pappi odottaa sinua. Papin kanssa voi jutella ja siellä on mahdollista saada siunaus. Muskari-Maria on valinnut Lammaskirkkoon lauluja. Niitä voi kuunnella muskari-Marian laulamana ja voi pysähtyä penkkiin istumaan ja laulamaan. Lammaspolun lopussa 4-vuotiaat saavat Lapsen Raamatun. Kaikille on tarjolla kirkkomehut.

Helmikirkko 5-vuotiaille

Helmikirkkoon kutsutaan kyseisenä vuonna viisi vuotta täyttävät lapset yhdessä kummin, perheen, isovanhempien tai muiden tärkeiden henkilöiden kanssa.  Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Kirkkohetken ohjelmassa on laulamista, yhdessä tekemistä ja mahdollisuus tulla siunattavaksi. Helmikirkon teemana ovat Lönnebon rukoushelmet ja erityisesti Minä-helmi. Tilaisuuden lopussa jokainen lapsi saa helmipussin ja ohjeet rukoushelminauhan kokoamiseen. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla kirkkomehut ja -kahvit.

Helmikirkkoa ei järjestetä tänä vuonna. Lähetämme tänä vuonna 5 vuotta täyttäville kirjeen. Kirjeen mukana tulee rukoushelmipussi.

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaamiseen kutsutaan kirjeellä kyseisenä vuonna 7 vuotta täyttävät. Kutsut lähetetään heinä-elokuun vaihteessa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koululaiset läheisineen.

Koulutielle siunaamisia ei koronatilanteen vuoksi järjestetä tänä syksynä. Toivotamme kaikille koululaisille Siunausta ja enkeleitä koulutielle.
Tänä vuonna 7 vuotta täyttäville lähetämme kirjeen elokuun aikana.

IG hippipappi - SC hippipappi

Kouluikäiset, nuoret