Lasten kutsukirkot

Lammaskirkko 4-vuotiaille

Lammaskirkkoja pidetään kaksi kertaa vuodessa. Syyskuun Lammaskirkkoihin (samana päivänä kaksi kirkkohetkeä) kutsutaan tammi-elokuussa neljä vuotta täyttäneet. Tammikuun Lammaskirkkoon kutsutaan edellisvuoden syys-joulukuussa neljä vuotta täyttäneet. Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Ohjelmassa on yhdessä laulamista, nukketeatteriesitys ja lasten siunaaminen. Ohjelma kestää puolisen tuntia. Lammaskirkossa 4-vuotiaat saavat lahjaksi Lapsen Raamatun. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla kirkkomehut ja -kahvit.

Syksyn 2019 Lammaskirkot ovat su 22.9. klo 15.30 ja 17.00 Ylöjärven kirkossa.

Helmikirkko 5-vuotiaille

Helmikirkkoon kutsutaan kyseisenä vuonna viisi vuotta täyttävät lapset yhdessä kummin, perheen, isovanhempien tai muiden tärkeiden henkilöiden kanssa.  Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Kirkkohetken ohjelmassa on laulamista, yhdessä tekemistä ja mahdollisuus tulla siunattavaksi. Helmikirkon teemana ovat Lönnebon rukoushelmet ja erityisesti Minä-helmi. Tilaisuuden lopussa jokainen lapsi saa helmipussin ja ohjeet rukoushelminauhan kokoamiseen. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla kirkkomehut ja -kahvit.

Kevään 2019 Helmikirkko on su 28.4. klo 16.00 Ylöjärven kirkossa.

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaamiseen kutsutaan kirjeellä kyseisenä vuonna 7 vuotta täyttävät. Kutsut lähetetään heinä-elokuun vaihteessa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koululaiset läheisineen. Tarjolla on kirkkomehut ja –kahvit.

Syksyllä 2019 koulutielle siunaamiset järjestetään seuraavasti:
- su 11.8. klo 10.00 Kurun kirkossa messun yhteydessä
- su 11.8. klo 18.00 Ylöjärven kirkossa
- su 18.8. klo 13.00 Viljakkalan kirkossa messun yhteydessä

Helmikirkko on 5-vuotiaiden kutsukirkko
varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.