Ajankohtaista:

- Syksyn viikkotoiminnan tiedot (kuorot, kerhot etc.) päivitetty - tutustu ja tule mukaan!

- Kesäajan tapahtumatiedot löytyvät tapahtumalistana

Jumalanpalvelukset kesän ajan pääsääntöisesti klo 10.00. Kesällä jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit museolla lähetyksen hyväksi.

- Syksyllä 2017 Viljakkalan jumalanpalvelukset pääsääntöisesti klo 12.00.

- Perheleiri 1.-3.9.2017. Yhdessäoloa Jumalan sanan äärellä, perheiden yhteistä toimintaa, aikuisille opetus- ja keskustelutuokiot, lapsille muksuparkki/ toimintarastit, musisointia ja yllätysvieraita, saunomista ja uimista ja muuta hauskaa! Paikka: Kurssikeskus Päiväkumpu Orivedellä. Hinta: aikuiset 85 €, 3-17 v. 40 €, 0-2 v. ilmaiseksi (omin liinavaattein). Järj. Ylöjärven srk ja Suomen Lähetysseura Ilmoittautuminen web-lomakkeella Päiväkummun sivuilla.
Lisätiedot: puh. 044 786 8008, johannes.riuttala@evl.fi

Viljakkalan seurakuntapiiri @ Instagram

Viljakkalan seurakuntapiiri @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

Johannes Riuttala
kappalainen (Viljakkala)