Musiikkia - kuoroja, muskaria ja konsertteja

Ylöjärven seurakunnassa on poikkeuksellisen vireää musiikkitoimintaa. Ylöjärven seurakunnassa toimii aktiivisesti yli kymmenen eri-ikäisille tarkoitettua kuoroa. Laulamisesta kiinnostuneille on myös oma matalan kynnyksen laulupaikkansa, kuorokoulu. Nuorten puolelta löytyy myös bänditoimintaa. Seurakunta järjestää myös musiikkileikkikouluja eri puolilla Ylöjärveä.

Musiikilla on seurakuntaelämässä erittäin merkittävä rooli. Jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa kajahtaa laulu ja soitto niin ylistyksen, kiitoksen, surun kuin rukouksenkin keskelle.

Ajankohtaista:

Etsimme Ylöjärveltä tai lähiseudulta 100 laulajaa esittämään Sibeliuksen Finlandiaa (perinteinen neliääninen sekakuorosovitus) itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10. Liitymme mukaan valtakunnalliseen Suomi100 -projektiin "Sata laulajaa sadassa kirkossa". Harjoitukset Ylöjärven kirkossa samana aamuna klo 9.
Ilmoittautumiset web-lomakkeella. Lisätietoa valtakunnallisesta tapahtumasta löytyy:
www.satalaulajaasadassakirkossa.fi

Celesta-kuoro
kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun Kirkkokuoron ja Kivitaskut-lapsikuoron johtaja

johtava kanttori
kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Hämeenkyrön seurakunnan kanttori, joka vastaa pääsääntöisesti Viljakkalan messujen musiikista.

Ruskakuoron johtaja. Osa-aikainen (työskentelee myös hiippakuntakanttorina)

Verso-, Celesta- ja Amoroso-kuorojen johtaja.