Laskiaistempaus 19.2.2017

Legendaarinen huippusuosittu koko perheen talvitapahtuma Yhteisvastuun hyväksi järjestetään jo 41. kerran. Ylöjärven kirkon tanhuville odotetaan jälleen noin tuhatta innokasta talvitapahtuman viettäjää.

Laskiaistempaus tunnelmia

AJANKOHTAISTA:

- KIITOS! Laskiaistempaus 19.2.2017 tuotti Yhteisvastuukeräykselle 6234,55 €. Lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille järjestöille, yrityksille, talkoolaisille ja arpajaispalkintoja lahjoittaneille – sekä toki myös kaikille tapahtumaan osallistuneille! Kuvia ja videoita tapahtumasta seurakunnan Instagram- ja Facebook-profiileissa sekä häshtägillä #laskiaistempaus2017.

AIKATAULU:

klo 10.00 Perhemessu Ylöjärven kirkossa.

Koko perheen messun iloisesta musiikkimenosta vastaa lasten Verso-kuoro. Jumalanpalvelus on suunniteltu erityisesti lasten näkökulmasta ja siinä on mukana toiminnallisuutta. Pyhän kylvämisteemaan liittyen ihmettelemme yhdessä mm. istuttamista ja kasvua. Messua toteuttamassa mm. Perhetalon pappi Hanna Rienoja ja kanttori Saara Syrjäniemi. Tervetuloa kirkkoon koko perheellä rennosti vaikka hiihtovetimissä!

klo 11.00-14.00 Ohjelmaa kaiken ikäisille

- Ajeluja lapsille pihamaalla:
   * Moottorikelkka-ajelu 2 €. (Osta lippu srk-keskuksen aulasta!)
   * Mönkijäajelu 2 €. (Osta lippu srk-keskuksen aulasta!)

- Partiolaisten puolijoukkueteltta ulkona. Nuotiolla mahdollisuus paistaa vaahtokarkkia (pieni maksu).

- Liukurimäki (oma liukuri mukaan)

- Kasvomaalausta (1 €), lasten puuhapaikka ja onnenpyörä (1 €) srk-keskuksessa.

- Perhevalokuvaus: Ikuista perheesi ammattilaiskuvaajamme tallentamana! Saat polaroid-kuvan heti mukaasi hintaan 1 €!

- Nukketeatteria "Siilin huolet" klo 11.30, 12.00, 12.30 ja klo 13.00. Kesto n. 15 min. Srk-keskuksen alakerrassa.

- Puuhapaikka lapsille salin vieressä. Lasten musiikkihetket puuhapaikalla klo 11.30, 12.00 ja 12.30.

- Elävää musiikkia klo 13.00: Yhden Joukon yhtye (Jouko Mäki-Lohiluoma)

- Arpoja myynnissä sisällä ja ulkona 1 €/kpl. Voitot ovat nähtävillä srk-keskuksen salissa. Arvonta salissa klo 14.00.

- Perhetalon toimintapisteellä rintanappipaja (2 €/kpl tai 5 €/3 kpl) ja Äiti Teresan peittotalkoolaisten tilkkupeittoarvonta.

- Unelmatupa ja kirpputori avoinna koko tapahtuman ajan.

- Suuhunpantavaa: Hernekeittoa, puuroa, kahvia, pullaa ja vohveleita srk-keskukselta (Liput etukäteen srk-keskuksen aulasta). Ulkona ostettavissa makkaraa. Myös karkkia myytävänä.

klo 12.00 alkaen Hippo-hiihdot (lumen puutteen vuoksi sauvakävelynä!). Ilmoittautuminen to 16.2. mennessä Osuuspankin nettipalvelun ilmoittautumislomakkeen kautta. Sarjat: 06-07, 08-09, 10-11 sekä 2012 ja myöhemmin syntyneille. Lähtönumeroiden jako tapahtumapäivänä klo 11.00-11.45 srk-keskuksen aulassa. Jatkuva lähtö klo 12.00 alkaen eli omaan tahtiin voi mennä hiihtämään numerolapun saatuaan. Hiihdetään omalla tyylillä:-) Ja jos sää ei anna myöten hiihtää, niin edetään sauvakävelynä. Kaikki palkitaan. Hiihdon järjestelyistä vastaa Ylöjärven Urheilijat.

klo 14.00 Arvonta ja tapahtuman päätös srk-keskuksen salissa.
Tule kuulemaan suosiiko arpaonni ja hörppää samalla vaikka vielä kahvit.

Yhteisvastuukeräyksen hyväksiYhteisvastuun hyväksi

Koko tapahtuman tuotto Yhteisvastuun hyväksi! Vuoden 2017 keräyksellä autetaan ihmiskaupan uhreja Suomessa ja Lähi-Idän kriisistä kärsiviä. Keräykseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.yhteisvastuu.fi

Laskiaistempauksen järjestävät

Ylöjärven seurakunta,
Tampereen Seudun Osuuspankki
sekä lukuisat yhteistyötahot

Kuvia aiempien vuosien tapahtumista mm. srk:n Facebook-sivulla!
Seuraa myös: Laskiaistempauksen Facebook-tapahtuma
Somessa: #laskiaistempaus2017