Laskiaistempaus 

Vuoden 2023 tapahtuma järjestetään su 19.2. klo 11.00-14.00

 

AIKATAULU: 

klo 10.00 Perhemessu Ylöjärven kirkossa. 

Koko perheen jumalanpalvelus on suunniteltu lasten näkökulmasta. Iloisesta menosta vastaavat Heli Päivänsalo, Anne Vanhatalo ja Saara Syrjäniemi. Tervetuloa kirkkoon koko perheellä rennosti vaikka hiihtovetimissä! 

 

klo 11.00-14.00 Ohjelmaa kaiken ikäisille 

(Ohjelma muutokset mahdollisia)

Maksuttomat toimintapisteet: 

 • Hippo-hiihdot klo 12.00-13.30 (Perhetalon pihapiirissä, lisätietoa jäljempänä)  
 • Kaverikoirat  
 • Partiolaisten tulet 
 • MLL:n lumileikkejä 
 • liukumäki (omalla vastuulla)
 • Muskari-hetket (kirkossa) klo 12&13 
 • Rastirata perhetalolla lapsiperheille 

 

Erikseen hinnoitellut maksulliset toimintapisteet: 

 • Mönkijäajelu
 • Moottorikelkka-ajelu 
 • Poniratsastus  
 • Makkaraa+ ruletti (srk-keskus parkkipaikka sekä Perhetalon kodalla itse paistaen klo 12.00-14) 
 • Hernesoppaa  (glut. ja laktoositon) myös kasvisvaihtoehto, tarjoillaan valmiiksi ruokailuastiaan annosteltuna - pöytiä ruokailua varten ei ole, kun kysymyksessä ulkotapahtuma. Ruokailu on siis take-away tyyppinen. 
 • Kahvia-mehua-pullaa  
 • Vaahtokarkkien paistoa partiolaisten tulistelupisteellä 
 • Vohveli myynti 
 • kasvomaalaus

Lisäksi arpoja myynnissä. Arvonta klo 13.30 srk-keskuksen salissa. 

 

klo 12.00-13.30 Hippo-hiihdot 
Hippo-hiihtorata Perhetalon ja Keijärven välisellä alueella. Hiihtää voi koko lenkin 400 m tai puolilenkin. Hiihdetään omalla tyylillä:-) Ei ennakkoilmoittautumista. Hiihtoihin ilmoittautuminen sekä numerolapun nouto Vanhalta seurakuntakeskukselta. Kaikille hiihtäjille osallistumispalkinto. Mukana menossa Henri Hippo. Hippo-hiihtojen järjestelyistä vastaavat Osuuspankki ja Ylöjärven Urheilijat.  

* * * 

Yhteisvastuun hyväksi 

Koko tapahtuman tuotto Yhteisvastuun Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessähyväksi! Vuoden 2023 Yhteisvastuukeräys kerää varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn teemalla ”Nuoret väkivaltaisessa maailmassa”. Puolet kotimaahan jäävästä tuotosta kohdistetaan keräyksen kumppanina toimivalle Aseman Lapset ry:lle, joka kehittää ja laajentaa yhteisvastuuvaroin koulu- ja nuorisoväkivallan ehkäisemiseen ja vähentämiseen tähtääviä toimiaan. Konkreettisesti keräysvarat käytetään pitkittyneiden ja laajentuneiden koulukiusaamistapausten selvittämiseen K-0-toiminnalla sekä katusovitteluun, jossa sovittelijoina toimivat nuorisotyön ammattilaiset. 

Keräykseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa  https://www.yhteisvastuu.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

* * * 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET: 

 

Mitä tapahtuma maksaa? 

Tapahtuma on ilmainen. Tapahtumassa on maksuttomia sekä maksullisia toimintapisteitä. Kaikki tulot menevät Yhteisvastuun hyväksi.   

 

Millä voin maksaa? 

Ensisijainen maksuväline on korttimaksu, tai mobilepay, mutta maksu onnistuu myös käteisellä (varaathan pientä rahaa) Tapahtuman aikana ostetaan seurakuntakeskuksen aulasta toimintalippuja maksullisiin toimintoihin, toimipisteissä ei asioida rahan kanssa, paitsi makkaramyynti ja arpojenmyynti joissa omat maksupisteensä. Maksupäätteet 

 

Mihin voin pysäköidä? 

Käytössä ovat mm. kirjaston, kaupungintalon ja Räikän alueen parkkipaikat. Seurakuntakeskuksen/kirkon parkkipaikalle ei voi pysäköidä tapahtuman aikana, INVA-luvalla pysäköinti kirkkotanhuantien seurakuntakeskuksen sivustan pysäköintipaikoilla (3kpl). Huom! Asematien Salen parkkipaikka on kaupan asiakkaita varten, ethän käytä niitä tapahtumaan tullessasi. 

HUOM! Pysäköintiohjeet koskevat myös kirkkoon tulevia. 

Myöskään perhetalon piha-alueella ei pysäköintiä (INVA-pysäköinti sekä tavaran toimitus vanhan seuriksen parkkipaikolla). 

 

Entä jos tarvitsen laastaria tai ensiapua? 

EA-piste löytyy srk-keskukselta. He jalkautuvat tarvittaessa myös perhetalolle 

 

Mitä Hippo-hiihdoille käy jos ei ole lunta? 

Hippo-hiihtää ei voi, mutta säävarauksella sauvakävely tai kävely onnistuu.  

 

Kauanko tapahtuma kestää? 

Tapahtuma alkaa perhemessulla Ylöjärven kirkossa klo 10.00. Tapahtuman toiminta- ja myyntipisteet ovat avoinna klo 11.00-14.00.  

* * * 

Seuraa myös: Laskiaistempauksen Facebook-tapahtumaLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Somessa: #laskiaistempaus #laskiaistempaus2023 

Laskiaistempaus tunnelmia

Ota yhteyttä

kappalainen, diakoniapappi

Vastuulla myös mm. Oma apu -toiminta.