Avoimet työpaikat

Kiinteistöpäällikkö

Nyt on tarjolla haastava ja mielenkiintoinen tehtävä. Kangasalan ja Ylöjärven seurakunnat hakevat yhteistä kiinteistöpäällikköä vastaamaan molempien seurakuntien kiinteistötoimista määräaikaisesti  vuosina 2021 - 2023. Molemmissa seurakunnissa on omat tehtävät ja ne täytetään siten, että niistä tulee yhteensä täysi työaika.

Tehtäväkenttä on laaja: Kangasalan seurakunnassa on kolme kirkkoa ja leirikeskus. Ylöjärvellä on neljä kirkkoa ja kaksi leirikeskusta. Lisäksi molemmissa seurakunnissa on useita seurakuntataloja sekä muita toimitiloja.

Työsarkaa riittää isoista uudis- ja korjaushankkeista pieniin pintaremontteihin. Kiinteistöpäällikkönämme vastaat kiinteistöjen ylläpidosta. Hallitset työn organisoinnin sekä rakennushankkeiden hankesuunnittelun, kilpailutuksen ja valvonnan. Osaat laatia kiinteistötoimen talousarvion ja seurata sitä. Esittelet itsenäisesti hallintoelimissä kiinteistötoimen asiat. Työtapasi eri sidosryhmien kanssa on rakentava. Eniten toivomme sinulta innovoivaa työotetta sekä strategista silmää tulevaisuuden tilatarpeidemme ratkaisemiseksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kannustavan työyhteisön ja itsenäisen tehtävän.

Katso meistä lisää seurakuntien nettisivuilta www.kangasalanseurakunta.fi ja www.ylojarvenseurakunta.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Kangasalan hallintokappalainen Henri Lehtola tai Ylöjärven vs. talousjohtaja Tarja Suni tiistaina 6.10. klo 14 – 17 ja perjantaina 9.10. klo 9 – 12. Henrin tavoitat numerosta 040 309 8110 ja Tarjan numerosta 044 786 8102

Valitun henkilön tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hakijalta edellytämme vähintään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK), tai sitä edeltävää opistoasteen tutkintoa. Arvostamme monipuolista kokemusta kiinteistötoimesta ja osoitettua taitoa projektijohtamisesta.
Toivomme sinun esittävän palkkatoivomuksen. Valintaa tehdessämme saatamme käyttää soveltuvuusarviointia. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti kirkkoHRn kautta 18.10.2020 mennessä.

Haastattelut pidetään torstaina 5.11.2020 Kangasalan kirkossa. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan aika torstaina 22.10.2020.

Jo päättyneitä hakuja:

Kirkkoherran virka

Hakuaika päättyi 18.10.2019. Virkaan valittiin Ulla Ruusukallio.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 3.10.2019. Virkaan valittiin Minna Hietala.

Perhetalon toiminnanjohtajan virka

Hakuaika päättyi 30.8.2019. Virkaan valittiin Soila Simola.

Verkkoviestintäkoordinaattori

Hakuaika päättyi 29.5.2019. Määräaikaiseen tehtävään valittiin Vladimir Halinen.

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 28.5.2018. Virkaan valittiin Anu Tassberg.

Nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka

Hakuaika päättyi 13.12.2017. Virkaan valittiin Varpu Viikeri.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Hakijoita oli 20. Virkaan valittiin Päivi Aumala.

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Virkaan valittiin Mikko Huuhtanen.

Emännän tehtävä

Hakuaika päättyi 24.9.2017. Tehtävään valittiin Johanna Vuori.

henkilöstöpäällikkö