Avoimet työpaikat

Ylöjärven seurakunta on eteenpäin suuntautunut, avarakatseinen ja vakaalla taloudellisella pohjalla toimiva yhteisö. Se rohkaisee luovuuteen ja kohtaamiseen sekä tarjoaa hyvät edellytykset laadukkaaseen nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Ylöjärven seurakunnassa on 25 000 jäsentä, työyhteisössä 90 työntekijää ja se kattaa laajan maantieteellisen alueen Tampereen naapurissa.

YLÖJÄRVEN SEURAKUNNASSA on avoinna
NUORISOTYÖNOHJAAJAN virka

Viran tehtäviin kuuluu laaja-alainen nuoriso- ja rippikoulutyö. Ylöjärven seurakunnassa on aktiivinen nuorisotyö. Rippikoulu tavoittaa lähes 100 % kirkkoon kuuluvista nuorista. Viranhaltija toimii osana nuorisotyön tiimiä, johon kuuluvat johtava nuorisotyöntekijä, neljä nuorisotyönohjaajaa ja pappi. Odotamme hakijalta nuorisotyönohjaajan perustaitojen vankkaa osaamista, oma-aloitteisuutta sekä kykyä avoimeen tiimityöskentelyyn. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Valinnan edellytyksenä on Kirkkohallituksen päätöksen 124 mukainen tutkinto kirkon nuorisotyöstä sekä ev.lut. kirkon jäsenyys ja konfirmointi.  Valitun tulee esittää hyväksyttävissä oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa maksimissaan 15 % peruspalkasta. Seurakunnassamme on käytössä henkilökohtainen harkinnanvarainen palkanosa.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 29.8.2018 alkaen klo 15. Kirkkoneuvosto tekee päätöksen valinnasta 5.9.2018. Virassa aloitus on  1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 23.8.2018 klo 12:00 mennessä pdf-tiedostona osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi tai Pl 2, 33471 Ylöjärvi. Sähköpostin aiheeksi tai kirjekuoren päälle merkintä ”nuorisotyönohjaaja”.

Ylöjärven seurakuntaan voit tutustua osoitteessa www.ylojarvenseurakunta.fi. Nuorisotyön omat internetsivut löytyvät osoitteesta www.kellarille.net.

Lisätietoja antaa johtava nuorisotyönohjaaja Asko Järvensivu ajalla 13.8. – 23.8.2018
044 786 8070 tai asko.jarvensivu@evl.fi.

Jo päättyneitä hakuja:

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 28.5.2018. Virkaan valittiin Anu Tassberg.

Nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka

Hakuaika päättyi 13.12.2017. Virkaan valittiin Varpu Viikeri.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Hakijoita oli 20. Virkaan valittiin Päivi Aumala.

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Virkaan valittiin Mikko Huuhtanen.

Emännän tehtävä

Hakuaika päättyi 24.9.2017. Tehtävään valittiin Johanna Vuori.