Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja

Oletko kiinnostunut pedagogiikan, asiakastyön, henkilöstön ja talouden johtamisesta? Tule eteenpäin suuntautuneeseen ja rohkaisevaan yhteisöömme johtamaan Ylöjärven seurakunnan varhaiskasvatuksen työalaa!

Etsimme Varhaiskasvatuksen työalajohtajaa.

Ylöjärven seurakunnassa on noin 23 000 jäsentä ja työyhteisössämme on 80 työntekijää. Se kattaa laajan maantieteellisen alueen Tampereen naapurissa koostuen kanta-Ylöjärven alueesta sekä seurakuntaliitoksina tulleiden Viljakkalan seurakuntapiirin ja Kurun kappeliseurakunnan alueista.

Meillä on hyvää pedagogista osaamista ja hyvin laaja-alaista toimintaa. Varhaiskasvatuksen johtajana vastaat meidän suuren kasvatuksen työalan toiminnan suunnittelusta. Tiimissä on varhaiskasvatuksen ja perhetyön koordinaattori sekä 24 lastenohjaajaa, joiden esimiehenä työalajohtaja toimii. Tehtävään kuuluu vastuu johtokuntatyöskentelystä, oman työalan valmistelusta, budjetin laatimisesta ja seurannasta sekä toimintakertomuksen laatimisesta. Tehtävään saattaa kuulua myös rippikoulutyötä. Tehtävä on työajaton hengellinen työ. Viranhaltijan esimies on kirkkoherra.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajana luot omalla toiminnallasi työyhteisöön innostunutta työilmapiiriä ja -kulttuuria. Sinulla on soveltuva kirkollinen tai kasvatusalan koulutus. Olet valmentava johtaja, joka osaa linkittää strategian päivittäiseen tekemiseen kirkon varhaiskasvatuksen työympäristössä. Viestit selkeästi ja tuet henkilöstöä tavoitteiden saavuttamisessa. Samalla kannustat henkilöstöä osallisuuteen ja uudistumiseen. Johtaessasi varhaiskasvatuksen työalaa, rakennat sujuvasti yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja panostat myös hallinnolliseen ja tulokselliseen toimintaan. Sinulla on taito johtaa laajan varhaiskasvatuksen työalan kehittämistä.

Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmään 602 mukaan. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää sekä suoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Haastattelut järjestetään 10.6. klo 13 alkaen. Kirkkoneuvosto tekee päätöksen valinnasta 15.6.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakemukset tulee toimittaa 9.6.2022 klo 12:00 mennessä Kirkko HR-palvelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Ulla Ruusukallio, numerosta 050 356 6090 23.5. klo 15 - 17 ja 7.6. klo 12 - 14 tai sähköpostilla osoitteesta ulla.ruusukallio@evl.fi

Keittiötyöntekijä kesätyöhön

Ylöjärven Seurakunta etsii kesätyöhön keittiötyöntekijää Lempiäniemen leirikeskukseen 6.6-7.8. Työaika on n. 70 tuntia kahden viikon jaksossa. Yhteydenotot mahdollisimman pian: Johanna Vuori  044 7868170.

Jo päättyneitä hakuja:

Kesänuorisotyöntekijä ajalle 27.6.2022-24.7.2022

Ylöjärven Seurakunta hakee määräaikaiseen virkasuhteeseen kesänuorisotyöntekijää ajalle 27.6.2022-24.7.2022.

Tehtävä on pääasiassa monipuolista rippikoulutyötä, varhaisnuorten kesäleirejä sekä nuorisotilatoimintaa. Haemme ensisijaisesti kirkon nuorisotyönohjaajaksi/teologiksi opiskelevaa henkilöä. Valitun tulee olla ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen. Valintaa tehdessämme arvostamme alan koulutusta sekä kokemusta leirityöstä. Palkkaus määräytyy Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa nuorisotyönohjaaja Martti Kauppunen martti.kauppinen@evl.fi tai 044 7868078.

Lähetä hakemuksesi 1.5.2022 mennessä osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi. Viestin aiheeksi "kesänuorisotyöntekijä"

Hautausmaan kausi- ja kesätyöntekijät

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 73 kpl. Hakijoista valittiin 25 tämän kuluvan vuoden kausi- ja kesätyöntekijöiksi. Vallinnoista ilmoitettiin kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

Kiinteistöpäällikön virka

Kangasalan ja Ylöjärven seurakunnat hakivat yhteistä kiinteistöpäällikköä 22.11.2020 mennessä. Tehtävään valittiin Teemu Takala.

Kirkkoherran virka

Hakuaika päättyi 18.10.2019. Virkaan valittiin Ulla Ruusukallio.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 3.10.2019. Virkaan valittiin Minna Hietala.

Perhetalon toiminnanjohtajan virka

Hakuaika päättyi 30.8.2019. Virkaan valittiin Soila Simola.

henkilöstöpäällikkö