Avoimet työpaikat

Ylöjärven seurakunta hakee määräaikaiseen virkasuhteeseen NUORISOTYÖN KAUSITYÖNTEKIJÄÄ ajalle 15.5.-3.9.2023

Tehtävään kuuluu pääasiassa nuorisotilan kesätoimintaa, rippikoulutyötä, kouluikäisten kesäleirejä ja 7. luokkalaisten ryhmäytyspäiviä. Haemme ensisijaisesti kirkon nuorisotyönohjaajaksi/teologiksi opiskelevaa henkilöä. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valintaa tehdessämme arvostamme kirkon alan koulutusta ja kokemusta nuorisotilatoiminnasta sekä leirityöstä. Palkkaus määräytyy Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa johtava nuoristyönohjaaja Martti Kauppinen martti.kauppinen@evl.fi tai 0447868078. Lähetä hakemuksesi 6.11.2022 mennessä osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi. Viestin aiheeksi ”nuorisotyön kausityöntekijä”.

---

Ylöjärven seurakunta hakee määräaikaiseen virkasuhteeseen kahta (2) KESÄNUORISOTYÖNTEKIJÄÄ ajalle 1.6. – 13.8.2023

Tehtävään kuuluu pääasiassa rippikoulutyötä, kouluikäisten kesäleirejä ja nuorisotilan kesätoimintaa. Haemme ensisijaisesti kirkon nuorisotyönohjaajaksi/teologiksi opiskelevaa henkilöä. Valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valintaa tehdessämme arvostamme kirkon alan koulutusta ja kokemusta leirityöstä. Palkkaus määräytyy Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukaan.

Lisätietoa tehtävistä antaa johtava nuoristyönohjaaja Martti Kauppinen martti.kauppinen@evl.fi tai 0447868078. Lähetä hakemuksesi 6.11.2022 mennessä osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi. Viestin aiheeksi ”kesänuorisotyöntekijä”.

Jo päättyneitä hakuja:

Tilapalvelupäällikkö

Haku päättyi 2.9.2022.

Talousjohtaja

Haku päättyi 9.6.2022. Tehtävään valittiin Anne Vanhatalo.

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja

Haku päättyi 31.7.2022. Tehtävään valittiin Annamari Kortesaari.

Hautausmaan kausi- ja kesätyöntekijät

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 73 kpl. Hakijoista valittiin 25 tämän kuluvan vuoden kausi- ja kesätyöntekijöiksi. Vallinnoista ilmoitettiin kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

henkilöstöpäällikkö