Avoimet työpaikat

Kiinteistöpäällikkö

Kangasalan ja Ylöjärven seurakunnat hakevat yhteistä kiinteistöpäällikköä vastaamaan molempien seurakuntien kiinteistötoimista. Tehtävä on määräaikainen  vuosina 2021 - 2023. Pilottihankkeen toivotaan johtavan tehtävän vakinaistamiseen.

Molemmissa seurakunnissa on omat palvelussuhteet ja ne täytetään siten, että niistä tulee yhteensä täysi työaika.
Tehtäväkenttä on laaja: Kangasalan seurakunnassa on kolme kirkkoa ja leirikeskus. Ylöjärvellä on neljä kirkkoa ja kaksi leirikeskusta. Lisäksi molemmissa seurakunnissa on useita seurakuntataloja sekä muita toimitiloja.

Vastaat kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävät koostuvat isoista uudis- ja korjaushankkeista aina pieniin pintaremonttien organisointiin. Hallitset työn organisoinnin sekä rakennushankkeiden hankesuunnittelun ja kilpailutuksen. Osaat laatia ja seurata kiinteistötoimen talousarviota. Esittelet itsenäisesti hallintoelimissä kiinteistötoimen asiat. Luonnollisesti odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sidosryhmien kanssa työskenteleminen sujuu sinulta. Toivomme sinulta innovoivaa työotetta sekä strategista silmää tulevaisuuden tilatarpeidemme ratkaisemiseksi.

Palkka kokemuksen mukaan 4055 - 4500€.

Katso meistä lisää seurakuntien nettisivuilta www.kangasalanseurakunta.fi ja www.ylojarvenseurakunta.fi. Lisätietoja talousjohtaja Annu Kuusisto 040 309 8007 pe 13.11. klo 12 - 14 ja ma 16.11. klo 9 - 11.

Valitun henkilön tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hakijalta edellytämme vähintään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK), tai sitä edeltävää opistoasteen tutkintoa. Arvostamme monipuolista kokemusta kiinteistötoimesta ja osoitettua taitoa projektijohtamisesta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti kirkkoHRn kautta 22.11.2020 mennessä.

Jo päättyneitä hakuja:

Kirkkoherran virka

Hakuaika päättyi 18.10.2019. Virkaan valittiin Ulla Ruusukallio.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 3.10.2019. Virkaan valittiin Minna Hietala.

Perhetalon toiminnanjohtajan virka

Hakuaika päättyi 30.8.2019. Virkaan valittiin Soila Simola.

Verkkoviestintäkoordinaattori

Hakuaika päättyi 29.5.2019. Määräaikaiseen tehtävään valittiin Vladimir Halinen.

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 28.5.2018. Virkaan valittiin Anu Tassberg.

Nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka

Hakuaika päättyi 13.12.2017. Virkaan valittiin Varpu Viikeri.

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Hakijoita oli 20. Virkaan valittiin Päivi Aumala.

Diakonian virka

Hakuaika päättyi 16.10.2017. Virkaan valittiin Mikko Huuhtanen.

Emännän tehtävä

Hakuaika päättyi 24.9.2017. Tehtävään valittiin Johanna Vuori.

henkilöstöpäällikkö